Το Sela Strava Club βραβεύτηκε!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
sela-strava-club-image

Γράφουμε χιλιόμετρα παρέα!

Όλοι ξέρουν ότι και στον παράδεισο αν είσαι μόνος…δεν είναι ωραία! Έτσι και στο ποδήλατο, οι παρέες γράφουν ιστορία! Είτε οι κανονικοί φίλοι είτε καμιά φορά και οι διαδικτυακοί!
Μπορεί το Strava να είναι κάτι που αφορά μόνο εμάς τους ποδηλάτες, μπορεί να να μην μπορούμε να το αναφέρουμε στους μη ποδηλάτες φίλους μας γιατί ίσως να μην καταλάβουν τι είναι και πόσο ρόλο παίζει πια (κακά τα ψέμματα…) στις βόλτες μας, ωστόσο εμείς εδώ στο sela.gr την κοινότητα που δημιουργήσαμε στο Strava θέλουμε να την κάνουμε γνωστή!
Θέλουμε να ακουστεί πως μαζί μετράμε τις επιδόσεις μας, μαζί ride-άρουμε, μαζί προσπαθούμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στους δρόμους και τα βουνά!
Αποφασίζοντας πριν λίγους μήνες να διεκδικήσουμε αυτό το βραβείο στα Digital Media Awards 2017 με την μαμά εταιρία μας (Flipside Digital Media), δεν κάναμε τίποτα άλλο από το να διεκδικήσουμε τον χώρο που μας αναλογεί στο digital τοπίο.
Το βραβείο που πήραμε αφορά στην καλύτερη χρήση πρωτοποριακού social network!
Αν δεν ήσαστε όμως εσείς, τίποτα δεν θα είχε γίνει!
Γι’ αυτό λοιπόν και για να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την κοινότητά μας θέλουμε την υποστήριξή σας.Πώς;Διάβαζε το site
κάνε like στην facebook page μας
follow στον λογαριασμό μας στο Instagram
subscribe στο κανάλι μας στο YouTube
join sela Strava Club.

Σε ευχαριστούμε!

Previous Article

Red Bull Break the Frame! Αγώνας με fixed gear ποδήλατα στην πίστα καρτ του Αγ. Κοσμά!

Next Article

Λάθη που κάνουμε με την βρώμη!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια