Άνοιξαν οι συμμετοχές για το πιο πολυαναμενόμενο αγώνα/event της χρονιάς!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
13925218_616932985133824_5093361122193363885_n

100 αναβάτες θα αναμετρηθούν με το χρονόμετρο και τους υπόλοιπους 99.  Άλλοι 100 θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη διαδρομή έτσι όπως έχουμε μάθει στα Enduro Days, ως μια ποδηλατική περιπέτεια και μια αξέχαστη εμπειρία. 

Το Σάββατο 8/10 θα γίνουν τα δοκιμαστικά και η κατατακτήρια διαδρομή που θα δώσει την σειρά εκκίνησης για τον αγώνα την Κυριακής.  Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία Specific θα εξυπηρετηθούν στo Uplift με προτεραιότητα και οι συμμετέχοντες στην κατηγορία Fun θα μπουν στη διαδρομή αφού θα έχει πάρει και ο τελευταίος εκκίνηση.  Στη γραμμή της αφετηρίας του χρονομετρημένου τμήματος (Special Stage) θα μπαίνουν οι αναβάτες ανά πεντάδες και θα ξεκινούν μαζί.  Το πρώτο τμήμα της διαδρομής θα είναι χωματόδρομος κι ένα φαρδύ «χωνί» θα τους οδηγεί σε 10 χλμ. κατηφορικού μονοπατιού.  Αυτό στόχο έχει να αυξήσει τη διασκέδαση, τον ανταγωνισμό αλλά και το συναγωνισμό.  Στον αγώνα αυτό δε θα κερδίσει ο πιο γρήγορος θα κερδίσει αυτός που θα κάνει την καλύτερη διαχείριση δυνάμεων!

Η λέξη Enduro είναι Γαλλική, προέρχεται από το endurance που σημαίνει αντοχή.  Αυτή λοιπόν είναι και η καλύτερη οδηγία για την κατηγορία Specific.  Αντοχή, σωστή διαχείριση δυνάμεων και αποφυγή βλαβών.  Στην κατηγορία Fun απλά ευχόμαστε καλή διασκέδαση, χωρίς τίποτε άλλο!

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται on line ΕΔΩ, το αντίτιμο συμμετοχής είναι 50 ευρώ για την κατηγορία Specific και 35 για την κατηγορία Fun.  Για να θεωρηθεί έγκυρη μια συμμετοχή πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα εξής 3 στάδια: Συμπλήρωση φόρμας εγγραφής, κατάθεση αντιτίμου και αποστολή απόδειξης στο mail της διοργάνωσης montisordo@gmail.com.

Το αντίτιμο συμμετοχής καλύπτει :

Κατηγορία Specific

Number Plate

Τσιπάκι ηλεκτρονικής χρονομέτρησης

Ενεργειακό gel/μπάρα

Μετάλλιο σε όλους τους τερματίζοντες

Αναμνηστικά δώρα

Κατηγορία Fun

Τσαντάκι με αναμνηστικά δώρα

Επίσης το αντίτιμο καλύπτει και για τις 2 κατηγορίες το uplift, εκπτωτικά κουπόνια από ποδηλατικό κατάστημα, δώρα που θα κληρωθούν στις απονομές και την εγγύηση για μια επιτυχημένη διοργάνωση.

Η κατάθεση θα πρέπει να έχει γίνει έως 4/10 σε λογαριασμό  Alpha bank

Αρ.λογαριασμού : 294 002101 047908

Previous Article

Ας πάρουμε μια γεύση από τις εκθαμβωτικές Ελβετικές Άλπεις. (video)

Next Article

O Danny Hart είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Downhill 2016!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια