Από τα MotoGp στις κούρσες!- 10 αναβάτες που δεν ήξερες ότι κάνουν ποδήλατο!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
2009/06/12 - mgp - Round06 - Catalunya -

Το ότι θέλει πολλά κότσια για να καταφέρεις να πηγαίνεις με 300 και 350 (ναι, έχουν φτάσει και τόσα) μέσα σε κλειστές πίστες είναι αδιαμφισβήτητο. Αυτό το οποίο ίσως δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος είναι πως για να το κάνεις αυτό επί 25 γύρους χρειάζεται απαραιτήτως να έχεις τρομακτική φυσική κατάσταση. Τι καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις φυσικά από την ποδηλασία δρόμου, μια προπόνηση χωρίς καταπονήσεις όπως πχ το τρέξιμο και με το πλεονέκτημα των…δυο τροχών. Αυτό τον τρόπο επιλέγουν λοιπόν οι αναβάτες του MotoGp…

10) Casey Stoner

Ο Αυστραλός, δις πρωταθλητής αποσύρθηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ως γεννημένος sportsman δεν ασχολείται ακόμα με τα μηχανοκίνητα. Και σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του (που την ξεκοκκαλίσαμε) ασχολείται και με το ποδήλατο!

2009/06/12 - mgp - Round06 - Catalunya -
2009/06/12 – mgp – Round06 – Catalunya –

9) Bradley Smith

O Βρετανός είναι στα σίγουρα πολύ βελτιωμένος φέτος και ένας από τους λόγους είναι και οι βόλτες που κάνει στην Αγγλία με τους φίλους του κουρσάδες! Όπως παραδέχεται και ο ίδιος στα social media παίρνει μαθήματα από αυτούς.

bradley_smith_2

8)  Cal Crutchlow

Στο ίδιο μοτίβο και ο επίσης Βρετανός Crutchlow που πάντως δεν είναι εξίσου φανατικός…

cal

7) Μichelle Pirro

Οδηγός εξέλιξης και συχνά wild card rider ο Ιταλός έχει το σωματότυπο ακόμα και για να διακριθεί στο σπορ!

michelle pirro

6) Jorge Lorenzo

O Ισπανός δις πρωταθλητής και διεκδικητής και του φετινού τίτλου κάνει διάφορα πράγματα για προπόνηση και φυσικά και ποδήλατο!

lorenzo

5) Dani Pedrosa

Ο Ισπανός όταν ήταν 14 ετών είχε δυο δρόμους να διαλέξει, είτε της ποδηλασίας είτε της μοτοσυκλέτας! Τελικά, επέλεξε τον δεύτερο δρόμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παράτησε το ποδήλατο, ίσα ίσα! Πολύ συχνά βγαίνει για ποδήλατο, ειδικά στην ήρεμη Ελβετία όπου ζει!

Dani-Pedrosa-Wallpaper-1

4) Nicky Hayden

Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ο Αμερικανός μέχρι σήμερα καβαλά όχι μόνο για την Honda αλλά και για την Specialized!

nicky-hayden-specialized

3) Ben Spies

Ίσως ο πιο ενεργός όλων! Ο Spies όχι απλά του άρεσε να κάνει προπόνηση με την κούρσα αλλά απέκτησε μετά την απόσυρση από τα MotoGP και τη δική του αγωνιστική ομάδα!

ben spies

2) Marc Marquez 

O νυν παγκόσμιος πρωταθλητής βγαίνει συχνά και με το mtb του! Και αν κρίνουμε από το απίστευτο στυλ του, θα πρέπει να πηγαίνει και με αυτό πολύ sideways!

marc marquez

1) Valentino Rossi

Ο ένας και μοναδικός Valentino κάνει ποδήλατο αλλά το φοβερό δεν είναι αυτό. Είναι ότι έχει ακόμα και δικά του σειρά ποδηλάτων, τα ποδήλατα Rossi! Είναι λίγο πιο ακριβά αλλά χαλάλι, δεν βρίσκεις κάθε μέρα υπογεγραμμένα ποδήλατα από τον ‘Γιατρό’!

rossi

Previous Article

Καλοκαιρινά jersey. Τι «ιδιαιτερότητες» θα πρέπει να έχουν!

Next Article

Το ντοκιμαντέρ για την τρελή ζωή του Cam Zink!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια