Ας θυμηθούμε μερικές από τις χειρότερες πτώσεις του Tour de France!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
tour de france crash (6)

Το μεγάλο ποδηλατικό tour βρίσκεται ήδη στην 5η ημέρα και εμείς θα θυμηθούμε μερικές από τις χειρότερες πτώσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια για να καταλάβουμε όλοι πως είναι ένα πάρα πολύ απαιτητικό και επικίνδυνο άθλημα.

tour de france crash (3) tour de france crash (2) tour de france crash (1)

Τo Tour de France, είναι το 3ο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που προβάλλεται στην τηλεόραση μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, αλλά δεν πρόκειται να δει κάποιος έναν αναβάτη να σφαδάζει στο έδαφος επειδή κάποιος από την αντίπαλη ομάδα του πείραξε τα μαλλιά. Αντιθέτως, τις περισσότερες φορές που κάποιος αναβάτης θα βρεθεί στο έδαφος αυτόματα σημαίνει και τέλος γι’αυτόν το TdF καθώς οι πληγές και τα χτυπήματα είναι πολλά και σοβαρά.

tour de france crash (7) tour de france crash (5)

Αυτά τις περισσότερες φορές προκύπτουν από ομαδικές συγκρούσεις, από τις οποίες πολλές φορές απορούμε πως γίνεται να βγαίνουν μερικοί αναβάτες μόνο με εκδορές.


Έρευνα αποδεικνύει πως οι «mtb-άδες» έχουν διπλάσιες πτώσεις από τους «κουρσάδες».


tour de france crash (4)Η ποδηλασία δρόμου είναι πολύ επικίνδυνη -ειδικά σε τέτοια μεγάλα event- όπου η μέση ταχύτητα είναι άνω των 40 χλμ/ώρα ενώ στους κατήφορους οι ταχύτητες μπορεί να πλησιάσουν και τα 100 χλμ!

Previous Article

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Next Article

Via Ferrata και MTB. Ίσως η πιο επική διαδρομή που θα δείτε ποτέ σας. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια