Αυτός ο τύπος βγήκε 2ος στον αγώνα γιατί κάποιος ξέχασε να στρίψει!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
14usapccstge4didie_670

Με κάτι λιγότερο από 10km να απομένουν για να ολοκληρωθεί το 5ο stage στο Tour of Alberta προτοπόρος του αγώνα και αρκετά μπροστά από το πελοτόν βρέθηκε ο Sven Erik Bystrom (Katusha). (βλ. φωτο)

Sven_Erik_Bystrom_U23Worlds14

Όμως, ξαφνικά ο Bystrom είδε μια μηχανή της διοργάνωσης να έρχεται δίπλα του και να του κάνει σήμα πως έκανε λάθος και πως έπρεπε να γυρίσει πίσω γιατί ξέχασε (sic) να στρίψει μια στροφή πριν προς την κατεύθυνση που έπρεπε! Η έκπληξή του έγινε ακόμα μεγαλύτερη διαπιστώνοντας βέβαια πως το λάθος δεν ήταν μόνο δικό του αλλά πως τον είχε ακολουθήσει όλο το group του προπορευόμενου πελοτον που ήταν πίσω του (φανταστείτε σκηνή, ή μάλλον καλύτερα δείτε τη στο video πιο πάνω)!!!

Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο Lasse Norman Hansen (Cannondale-Garmin) που ήταν στο group των πρωτοπόρων. Όμως η καλή ιστορία είναι άλλη! Ανήκει σε αυτόν τον κύριο…

14usapccstge4didie_670

τον Laurent Didier που πήρε τη 2η θέση αν και αρκετά πιο πίσω ακριβώς γιατί κέρδισε πολύ χρόνο από την απροσεξία των υπολοίπων να χάσουν την στροφή (ή να ακολουθούν αυτούς που ήταν μπροστά τους). Έτσι ο Λουξεμβούργιος αθλητής πήρε μια απρόσμενη 2η θέση που σίγουρα θα την χάρηκε ιδιαίτερα!

Previous Article

Πάει με τις (μ)πάντες για να πάρει …ποδήλατο!

Next Article

La Vuelta 2015-Movistar, θεωρίες με το κρυμμένο ποδήλατο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια