Βελτίωσε τις επιδόσεις σου στην ποδηλασία με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
ote-sports-super-greens-360gr-huge

Εκτός από τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής, όπως οι ηλεκτρολύτες ή τα ενεργειακά σνακ, υπάρχουν και κάποια «συμπληρωματικά» σκευάσματα για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις!

Το OTE Sports Super Greens είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά και αμινοξέα που καλύπτει τις αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις του ποδηλάτη. Προτείνεται η λήψη του πριν από την προπόνηση, καθώς είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που θα βελτιώσουν την απόδοσή σου, προσφέροντάς σου ενέργεια, δύναμη και αντοχή.

Ένας από τους λόγους που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα σκευάσματα είναι ότι είναι πλούσιο σε χλωροφύλλη, που βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σου συστήματος. Κάθε δόση αναλογεί σε 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών και βελτιώνει την ποσότητα των ερυθρών κυττάρων στον οργανισμό σου.

Τι γίνεται όμως μετά την προπόνηση που το σώμα σου χρειάζεται κάτι παραπάνω για να ξεκουραστεί; Η δράση του συνεχίζεται και μετά την προπόνηση, καθώς ενισχύει την αποκατάστασή σου και βοηθάει στην αλκαλιοποίηση και φροντίδα της στομαχικής κοιλότητας.

Για να αυξήσεις τις επιδόσεις σου στην ποδηλασία μην αρκείσαι στα “κοινά” συμπληρώματα διατροφής!

*Τα προϊόντα που σας προτείνουμε βρίσκονται στο online shop τoυ Pharmnet, εταιρίας-χορηγού του sela.gr. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι άνθρωποι τoυ Pharmnet ασχολούνται ενεργά με την ποδηλασία όπως εμείς κι εσείς.

Previous Article

Champions’ blog-Η νίκη του Ανδριώτη στα Φάρσαλα!

Next Article

2nd Enduro Race Event 2016 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια