Εγκατάλειψη ποδηλάτη σε τροχαίο στην Κρήτη!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Screenshot 2015-07-23 20.06.57

(Σημείωση πριν διαβάσεις: φωτογραφία αρχείου με τραυματισμένους ποδηλάτες και σπασμένα ποδήλατα σε ατύχημα στον δρόμο εμείς δεν βάζουμε από άποψη)

Άσχημη κατάληξη είχε η προπόνηση 35χρονου αθλητή ποδηλασίας δρόμου στην Εθνική Οδό στην Κρήτη, όταν στο ύψος του ΚΤΕΟ Ηρακλείου παρασύρθηκε από ΙΧ διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρεθεί αιμόφυρτος στην άσφαλτο.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 35χρονο ποδηλάτη προκειμένου να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ekriti.gr είναι σε καλή κατάσταση σε αντίθεση με τις αρχικές πληροφορίες που μιλούσαν για ακρωτηριασμό του κάτω άκρου.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες  ο οδηγός που χτύπησε τον ποδηλάτη τον εγκατέλειψε, όμως η αστυνομία έχει εντοπίσει το όχημα του το οποίο εγκατέλειψε και αυτό λίγα μέτρα παρακάτω. Ο οδηγός του ΙΧ αναζητείται.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την μαρτυρία φίλου της ιστοσελίδας μας έτσι όπως την ανέβασε στο Facebook αφού έτυχε να περνά από το σημείο ακριβώς μετά την παράσυρση:

Πέρασα από εκεί λίγα λεπτά μετά το συμβάν. Ο ποδηλάτης φαινόταν σοβαρά τραυματισμένος. Το ποδήλατο πρέπει να ήταν μια κάρμπον κούρσα η οποία είχε κοπεί από τα ψαλίδια και πίσω. Το σημείο της πρόσκρουσης ήταν μέσα στην βοηθητική λωρίδα, πέρασα πάλι αργότερα και εκεί είχε πολύ αίμα στο οδόστρομα. Από την πρώτη στιγμή υπέθεσα ότι ο τύπος που κτύπησε τον ποδηλάτη δεν πρέπει να σταμάτησε αφού φεύγοντας είδα την πίσω ρόδα τσαλαπατημένη καμιά 600αριά μέτρα παρακάτω στην μέση του δρόμου, άρα λογικά την παρέσυρε το αυτοκίνητο που τον κτύπησε. Η πρώτη μου εκτίμηση είναι ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου επειδή είχε κόντρα τον ήλιο λόγω της ώρας δεν πρέπει να είδα τον ποδηλάτη, πήγαινε δεξιά, τον κτύπησε και στη συνέχεια έφυγε. Το άρθρο που βρήκα μου επιβεβαίωσε το hit’n’run’. 

Previous Article

Tour de France: Ο 102ος Γύρος είχε την υπογραφή του Chris Froome!

Next Article

Η άσκηση σε κάνει εξυπνότερο καθώς μεγαλώνεις!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια