Εκτός για 5 μήνες ο Sam Hill!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
samhill (1)

Μια βδομάδα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Sam Hill μετά από μια δυνατή πτώση τραυματίστηκε στον ώμο με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στον αγώνα προληπτικά για να είναι έτοιμος στον επόμενο αγώνα του Παγκοσμίου κυπέλλου, στο Fort William. Όμως τα πράγματα ήταν χειρότερα απ’όσο νόμιζαν όλοι για τον Αυστραλό αθλητή.

Στο δελτίο τύπου που έβγαλε η ομάδα του Chain Reaction Cycles PayPal, αναφέρεται πως οι αρχικές εκτιμήσεις της ζημιάς που έγινε στον ώμο του αθλητή, ήταν λανθασμένες και πως ο τραυματισμός είναι πολύ χειρότερος. Με την επιστροφή του στο Perth της Αυστραλίας, έγιναν οι κατάλληλες εξετάσεις και η μαγνητική έδειξε πως χρειάζεται χειρουργείο.

samhill (2)

Ο τραυματισμός περιλάμβανε σχισμένους συνδέσμους στον ώμο οι οποίοι διορθώνονται μόνο με χειρουργείο. Η απογοήτευση, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν μεγάλη στην οικογένεια του αθλητή, αλλά και στην ομάδα του, γιατί φέτος είχε μεγάλο κίνητρο, μετά το επιτυχημένο κλείσιμο της περσινής σεζόν. Η σκληρή προπόνηση του χειμώνα τον είχε φέρει σε σούπερ φόρμα για να κυνηγήσει τον πρώτο στόχο της σεζόν, που ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά τελείωσε πριν καν ξεκινήσει. Πλέον ελπίζει πως θα είναι έτοιμος για τον δεύτερο στόχο της σεζόν που είναι η νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Vallnord στις αρχές Σεπτέμβρη.

Σχετικά με τον τραυματισμό του ο Sam Hill αναφέρει: «Το Σαββατοκύριακο πριν από τον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου κυπέλλου, έκανα μερικές δοκιμαστικές καταβάσεις στο τοπικό μονοπάτι, για να ρυθμίσω τις τελευταίες λεπτομέρειες του καινούριου μου ποδηλάτου. Σε μια κλειστή στροφή, γλίστρισε το μπροστά μέρος και χτύπησα με δύναμη τον ώμο και το χέρι. Ήλπιζα, ότι θα μπορέσω να αγωνιστώ στην Γαλλία, αλλά δεν μπόρεσα. Με την επιστροφή στο σπίτι, έμαθα ότι τα πράγματα ήταν χειρότερα από ότι νόμισα. Θα χειρουργηθώ και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να γυρίσω στους αγώνες υγιής και στο 100% της φυσικής μου κατάστασης.»

Previous Article

Αλλαγή ημερομηνίας για την τρενο-ποδηλατο-βολτα 2015.

Next Article

Πως να αγοράσετε το σωστό ποδήλατο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια