Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σπριντ Τριάθλου με δυναμική εμφάνιση Ελλήνων Αθλητών.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Christos-Garefis

Πριν δύο εβδομάδες, το σαββατοκύριακο 24-25 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σπριντ Τριάθλου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Υπήρξε πολύ δυναμική εμφάνιση Ελλήνων αθλητών και μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία elite αντρών, ο Νίκος Γουΐλτζεκ τα έδωσε όλα και κατάφερε να τερματίσει στην 44η θέση σε έναν αγώνα με ανταγωνισμό πολύ υψηλού επιπέδου. Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι πως ξεκίνησαν 61 αθλητές, αλλά τερμάτισαν μόλις οι 50! Ο Νίκος αποτελεί την ελπίδα του Ελληνικού Τριάθλου για το μέλλον και μετά από αυτή του την εμφάνιση έδειξε πως μπορεί να σταθεί δίπλα στους καλύτερους.

Nikos-Wiltzek

Ακόμη 4 αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου εκπροσώπησαν την χώρα μας στις ηλικιακές κατηγορίες. Ο Χρήστος Γαρέφης στην κατηγορά 60-64 ετών κατέκτησε την 1η θέση, στην κατηγορία 55-59 ετών ο Γιάννης Ψαρόπουλος κατέκτησε την 7η θέση, στην κατηγορία 50-54 ετών ο Στέλιος Ανδρεάδης κατέκτησε την 18η θέση και τέλος ο Θάνος Μπακατσιάς κατέκτησε την 43η θέση στην κατηγορία 40-44 ετών.

Previous Article

Γνωρίζετε πόσο εξοπλισμό χρειάζεται μια επαγγελματική ομάδα Downhill; (video)

Next Article

Νίκη για τον Marcel Kittel στο 2ο ετάπ, ο Thomas Geraint παραμένει με το yellow jersey!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια