Η Oakley παρουσίασε το πρώτο της road κράνος!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
2

Την Oakley την γνωρίζουμε καλά ως ίσως την πιο ποιοτική εταιρία κατασκευής αθλητικών γυαλιών ηλίου. Προσωπικά, τα δικά μου Oakley Jawbraker δεν τα αλλάζω με τίποτα μια και εκτός από την απαράμιλλη ποιότητά τους με γλιτώσαν και 3 φορές από φονικά κλαδιά!

Η αμερικάνικη εταιρία, λοιπόν, μπαίνει σε νέα χωράφια παρουσιάζοντας μια νέα σειρά γραμμή από κράνη που ονομάζεται ARO, με τρία μοντέλα: το ARO3 ($180), το aero κράνος ARO5 ($250) και το εστιασμένο στις ανάγκες του τριαθλητή ARO7 ($500, με δύο ζελατίνες).

1Το ARO3 έχει βαθιές ‘τρύπες’ για την ταχύτητα ροής του αέρα, ενώ το ARO5 έχει λιγότερους εμπρός αεραγωγούς, αλλά έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την οπισθέλκουσα, ενώ εξακολουθεί να είναι αρκετά δροσερό για χρήση σε ζεστές μέρες. Όλα τα κράνη χρησιμοποιούν την τεχνολογία MIPS και κλείστρο προσαρμογής Boa. Το σύστημα Boa ρυθμίζει την τοποθέτηση σε ακτίνα 360 μοιρών, αντί να σφίγγει το κεφάλι από το μπροστινό μέρος του κράνους.

Και τα δύο κράνη θα είναι διαθέσιμα σε small, medium και large και σε ποικιλία χρωμάτων.

ARO7

Eκείνο που μας τρέλανε πάντως ήταν ARO7, που προορίζεται για τρίαθλο και time trials! Γιατί; Mα γιατί οι ζελατίνες εφαρμόζουν μαγνητικά πάνω του!

oakley_ar07_cycling-helmet_polishedblack_99468-001-copy-1504180851019-1ethmqjs8ijdc-630-354

Εσάς πως σας φαίνονται;

Previous Article

Τροφές για ποδηλάτες- Το δικό μας Top10!

Next Article

5 τρόποι για να μην κουβάλας σακίδιο πλάτης στο βουνό!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια