Κράνος-Ωραία μαλλιά, σημειώσατε διπλό!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
woman bicycle hair helmet (1)

Όπως έχουμε ξαναπεί στην παρέα του sela.gr υπάρχουν και πολλές φίλες ποδηλάτισσες. Σήμερα μπαίνει η άνοιξη, ο καιρός έχει ανοίξει, η θερμοκρασία έχει ανέβει και έρχεται και η στιγμή που θα αυξηθούν και οι ποδηλατικές εξορμήσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο, ρωτήσαμε και μάθαμε τι μπορούν να κάνουν οι φίλες που κουβαλούν την ίδια τρέλα με εμάς για το ποδήλατο, αλλά προβληματίζονται πως μπορούν να δείχνουν τα μαλλιά τους όμορφα κάτω απ το κράνος (το οποίο δεν παραλείπουμε ποτέ), ώστε να εξακολουθούν να είναι εξίσου γοητευτικές πάνω στο ποδήλατο.

 Πιάσε κότσο τα μαλλιά σου, να φανεί η ομορφιά σου

woman bicycle hair helmet (2)

Όλες εσείς που είστε προικισμένες με μακριά και πλούσια μαλλιά, γνωρίζετε ήδη πόσο δύσκολο είναι να τα τιθασεύσετε. Πώς μπορείτε όμως να τα διατηρήσετε το ίδιο περιποιημένα φορώντας το κράνος κατά τη διάρκεια της ποδηλατικής σας βόλτας; Ένας πρακτικός τρόπος είναι να τα πιάσετε μια κλασική αλογοουρά, να τα κάνετε μια ωραία γαλλική πλεξούδα ή γιατί όχι και πολλά παιχνιδιάρικα κοτσιδάκια. Σίγουρα υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να πιάσετε τα μαλλιά σας, έτσι ώστε να διατηρήσετε το στυλ και τη φινέτσα σας ακόμη κι πάνω στο ποδήλατο.

Για κοντά μαλλιά

Όσον αφορά εσάς που έχετε κοντά μαλλιά, θα γνωρίζετε πόσο δυναμική γυναίκα σας δείχνουν. Γνωρίζετε όμως και πόσο εκνευριστικό είναι να κολλάνε τα ατίθασα τσουλουφάκια σας στο ιδρωμένο μέτωπο μετά από κάποια ώρα ποδηλασίας. Μην ανησυχείτε όμως γιατί και για σας υπάρχει λύση. Αν λοιπόν το μήκος των μαλλιών σας δεν ενδείκνυται για να τα πιάσετε με κάποιο λαστιχάκι μια ωραία λύση είναι να φορέσετε κάποια μονόχρωμη ή πολύχρωμη κορδέλα ή καμιά μοντέρνα μπαντάνα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε τέτοιου είδους αξεσουάρ και σίγουρα θα βρείτε κάτι του γούστου σας.

woman bicycle hair helmet (3)

Βρείτε συμμάχους.

Τέλος, ας μην παραλείψουμε πως εκτός από τα τόσο όμορφα αξεσουάρ μαλλιών, υπάρχουν και τα προϊόντα styling που αξίζει να τα συμπεριλάβετε στη μάχη σας με τα ατημέλητα μαλλιά. Λακ, αφρός, τζελ, κερί, πηλός κι η λίστα συνεχίζει. Βρείτε το κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σας προϊόν και δημιουργείστε το προσωπικό σας στυλ. Πειραματιστείτε με τις τάσεις που επικρατούν στη μόδα και γιατί όχι δημιουργείστε την δική σας τάση μαλλιών.


Ξέρετε πως να δείχνετε όμορφες επάνω στο ποδήλατο;


Ποιος είπε ότι αθλητισμός και ομορφιά δε πάνε μαζί? Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο λέει ο σοφός λαός και έχει δίκιο. Οπότε κορίτσια την επόμενη φορά που θα ετοιμαστείτε για την ποδηλατάδα σας, προσθέστε στον εξοπλισμό σας κάποιο ειδικό σπρέι μαλλιών ή κανένα girly αξεσουάρ και φύγατε για πετάλι.

Μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το φυσικό. Οπότε προσοχή στην υπερβολή, γιατί μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Αν θέλετε οπωσδήποτε να υπερβάλλετε σε κάτι, ας είναι η θετική ενέργεια και όρεξη για ορθοπεταλιές.

 

Previous Article

6 σημάδια διάσεισης που θα πρέπει να σας ανησυχήσουν μετά από μια πτώση!

Next Article

Ποδηλασία σε σχηματισμούς: Ζεύγη-Ρολόι-Γραμμή!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια