Μεγαλώνει το χρέος της Eddy Merckx Cycles.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
eddy merckx cycles (2)

Παρά το γεγονός πως οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 100% σε σχέση με το 2014 και τις προσπάθειες της διοίκησης, το χρέος της Eddy Merckx Cycles συνεχίζει να αυξάνεται. Η εταιρία έκανε πωλήσεις ποδηλάτων αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά παρόλα αυτά δημιουργήθηκε ένα έλλειμμα 5,7 εκατομμυρίων. Το συνολικό έλλειμμα φτάνει τα 17 εκατομμύρια ευρώ!

«Η αγορά των ποδηλάτων δρόμου έχει μειωθεί κατά 25% τον τελευταίο χρόνο και ως ειδικοί σε αυτή την κατηγορία η μείωση αυτή ήταν ιδιαίτερα σκληρή για εμάς. Δεν μπορέσαμε να αντισταθμίσουμε την πτώση επεκτείνοντας τον κύκλο εργασιών μας στις υπόλοιπες κατηγορίες ποδηλάτων καθώς είμαστε 100% αφοσιωμένοι στην ποδηλασία δρόμου. Ο κύκλος εργασιών μας παρέμεινε σταθερός, ενώ περιμέναμε μια αύξηση στις πωλήσεις» δήλωσε ο Bart Van Muylder διευθύνων σύμβουλος της Diepensteyn NV.

eddy merckx cycles (3)

Η Diepensteyn NV αγόρασε την Eddy Merckx Cycles το 2014, με το μεγαλύτερο μέρος του χρέους των 17 εκατομμυρίων να έχει δημιουργηθεί πριν από την αγορά. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην χορηγία της ομάδας Quick-Step Floors η οποία και σταμάτησε το 2012. Η Diepensteyn ΝV επένδυσε περισσότερα από 27 εκατομμύρια ευρώ στην εταιρία τον Αύγουστο του 2016. Μπορεί να φαίνεται ως κακή διαχείριση ή πως υπάρχει αναδουλειά, αλλά η διοίκηση παραμένει αισιόδοξη.

«Είμαστε περήφανοι που διπλασιάσαμε τις πωλήσεις μας τα τελευταία δύο χρόνια και ακόμη πιστεύουμε στο μέλλον της Eddy Merckx Cycles«, είπε ο Van Muylder.

Previous Article

Τα συσκευασμένα ενεργειακά ποτά είναι υπεύθυνα για τους αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους σε νέους.

Next Article

Σπάσατε την κλείδα σας; Μην σας πιάνει πανικός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια