Μην χάσετε το Παγκόσιο Κύπελλο Downhill + XCO στο Vallnord! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
claudio-caluori-in-lourdes-2017

Αυτό το σ/κ, πέρα από την έναρξη του Tour de France θα πραγματοποιηθεί και ο 4ος γύρος του Πακγοσμίου Κυπέλλου Downhill όπως και ο 3ος γύρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου XCO στο Vallnord της Ανδόρα.

Σάββατο 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Downhill, ενώ την Κυριακή 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί o αγώνας Cross Country.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το track preview του Claudio Caluori μαζί με τον Brook Macdonald καθώς προσπαθούν να «επιβιώσουν» μέσα σε αυτή την πολύ ολισθηρή και απότομη διαδρομή! Για να καταλάβετε την δυσκολία της διαδρομής, ο Claudio σχεδόν από τα μισά του βίντεο σταματάει να μιλάει και να περιγράφει την διαδρομή καθώς προσπαθεί να μην πέσει πάνω σε κάποιο δέντρο!

Όσον αφορά τον αγώνα XCO-MTB ο Nino Schurter θέλει να προσθέσει ακόμη μια νικηφόρα εμφάνιση στο βιογραφικό του, καθώς πέρσι δεν κατάφερε να κερδίσει στην συγκεκριμένη διαδρομή εξαιτίας μια πτώσης και ενός σκασμένου ελαστικού. Φέτος όμως, υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός από τον Mathieu Van Der Poel ο οποίος από ότι φαίνεται είναι ο μόνος αναβάτης ο οποίος έχει «ζορίζει» μέχρι τώρα τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.olympic-champion-jenny-rissveds-racing-to-fourth-in-vallnord

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και τους δύο αγώνες εδώ: Red Bull TV.

Previous Article

Αποτελέσματα από UCI World Cup Downhill και XCO. (+videos)

Next Article

Λίστα εκκίνησης για το Tour de France 2017.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια