Νιγηριανός ποδηλατεί 103 χιλιόμετρα ισορροπώντας μια μπάλα ποδοσφαίρου στο κεφάλι του! (+ video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:

Και όπως είναι φυσικό, ετοιμάζεται να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

nigerian-football-on-head-100-km-cycle-2

O Harrison Chinedu, ποδοσφαιριστής, ποδηλάτησε συνολικά 103.6 χιλιόμετρα κατά μήκος του Lagos χωρίς να του πέσει η μπάλα από το κεφάλι! Η επιτροπή των Guinness Records χρειάζεται περίπου 90 ημέρες μέχρι να εξακριβώσει αν πρόκειται για ρεκόρ ώστε να τον εντάξει στο βιβλίο.

Ο Chinedu έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο στην ομάδα Cambodia όπου και ανακάλυψε αυτό, το μοναδικό, ταλέντο. «Το έκανα γιατί θέλω να μοιραστώ το ταλέντο που μου δώθηκε από τον Θεό με τον κόσμο και να ενθαρρύνω τους νέους να κάνουν κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει». Το πιο δύσκολο μέρος της διαδρομής του ήταν η γέφυρα Eko, μια από τις τρεις γέφυρες που συνδέουν το ηπειρωτικό Lagos με το νησί Lagos και έχει μήκος 3.43 χιλιόμετρα.

Ήταν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσει την ισορροπία λόγω των υψηλών ανέμων πάνω στην γέφυρα. Η προσπάθεια του πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια της αστυνομίας και την Διαχείριση Κυκλοφορίας του Lagos ώστε να εγκλωβιστεί στην κίνηση, αλλά να μπορεί να αποφεύγει τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες των δρόμων.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που θα μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness καθώς τον Μάρτιο δημιούργησε ένα καινούριο ρεκόρ καθώς περπάτησε 48.08 χιλιόμετρα ισορροπώντας την μπάλα στο κεφάλι του. 6 ώρες και 15 λεπτά για την ακρίβεια! Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε ένας Ινδός στρατιώτης ο οποίος είχε διανύσει 45,64 χιλιόμετρα.

Previous Article

Dropper posts. Γιατί άρχισαν να τα χρησιμοποιούν και στο xc/cross-country.

Next Article

Τροφές που βοηθούν στην γρηγορότερη μυϊκή αποκάτασταση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια