Οι νέες υβριδικές επιγονατίδες της Dainese!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
p5pb12376019

Όσοι ασχολούμαστε με την μοτοσυκλέτα γνωρίζουμε πολύ καλά την Dainese. Είναι το νούμερο 1 όσον αφορά στα δερμάτινα μπουφάν, τις αγωνιστικές φόρμες και τα προστατευτικά, έχοντας καταφέρει να συνδυάσει επάξια τόσο το απαράμιλλο ιταλικό στυλ όσο και την καινοτομία που τις δίνουν οι αθλητές που την εμπιστεύονται όπως ο Valentino Rossi (που πλέον είναι και ένας σημαντικός μέτοχός της).

Στο ποδήλατο οι κινήσεις που κάνει τα τελευταία χρόνια είναι προσεκτικές, αλλά δείχνουν πως αντιμετωπίζει με σεβασμό ένα εντελώς διαφορετικό σπορ όπως είναι το ποδήλατο βουνού και προσπαθεί να καταλάβει τις διαφορετικές ανάγκες που έχουν οι αναβάτες του.

Οι  νέες υβριδικές επιγονατίδες που παρουσίασε πρόσφατα συνδυάζουν μαλακό εσωτερικό για μέγιστη άνεση και σκληρό εξωτερικό για απόλυτη προστασία. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι μία βολική επιγονατίδα με σκληρό κάλυμμα στο σημείο της κνήμης και του οστού της επιγονατίδας, τα σημεία στα οποία είναι πιθανότερο να χτυπήσει ένας ποδηλάτης.

Το σκληρό εξωτερικό περίβλημα της επιγονατίδας έχει επίσης ως στόχο να επιτρέπει στο εσωτερικό μαξιλαράκι να κυλήσει στο έδαφος στην περίπτωση μιας πτώσης. Ένα μαλακό εξωτερικό περίβλημα θα είχε περισσότερες πιθανότητες να σκαλώσει, ωθώντας ενδεχομένως το εσωτερικό μαξιλαράκι να κυλήσει πάνω στο πόδι σας.

Οι υβριδικές επιγονατίδες στερεώνονται με ιμάντες Velcro πάνω, κάτω και πίσω διαγώνια της επιγονατίδας. Όσοι τις δοκίμασαν λένε ότι είναι προτιμότερο να τεντώνεις ελάχιστα τον πίσω διαγώνιο ιμάντα. Διαφορετικά, τα εσωτερικά μαξιλαράκια έχουν μία τάση να κολλάνε πάνω στο γόνατο, προκαλώντας μία μικρή ενόχληση.

Αφού ρυθμιστεί σωστά η ένταση σε κάθε ιμάντα, τα μαξιλαράκια προσφέρουν μεγάλη άνεση σε μακρινές βόλτες αν και εξακολουθούν να ζορίζουν αρκετά σε ανηφόρες.

Η ασφάλεια και η προστατευτικότητα που προσφέρουν οι υβριδικές επιγονατίδες  είναι καλή, αφού δεν μετακινούνται καθόλου σε περίπτωση που χτυπήσετε το έδαφος. Διαθέτουν επίσης ένα ικανοποιητικό σύστημα εξαερισμού, αν και η πολύ στενή τους εφαρμογή ίσως να προκαλέσει αύξηση της θερμοκρασίας πολύ γρήγορα στο πόδι.

Previous Article

Ένα μονόπλανο που θα σου ρίξει τα σαγόνια!

Next Article

Το Strava live μετατρέπει το smartphone σας σε real-time υπολογιστή!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια