(Στην 15η του απόπειρα) Ο Hayman θριαμβευτής στο Roubaix!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
matt hayman

Σε ένα Paris – Roubaix με τις πιο εντυπωσιακές μάχες των τελευταίων χρόνων, ο 37χρονος (!!!) Mat Hayman (Orica GreenEdge) κατάφερε να αποτρέψει τον Tom Boonen (Etixx Quickstep) να φτάσει το ρεκόρ των 5 νικών του αγώνα αφήνοντας τον στην δεύτερη θέση μετά από ένα εντυπωσιακό σπριντ. Την τριάδα έκλεισε ο Ian Stannard (Team Sky) με τον Sep Vanmarcke ( Team LottoNI-Jumbo) να παίρνει την τέταρτη θέση.

Ξεκινώντας από την Compiegne, οι αθλητές ήρθαν αντιμέτωποι με 52χλμ “pave” σε μια συνολική διαδρομή 257.5χλμ πριν να τερματίσουν στο ποδηλατοδρόμιο του Roubaix. Ο Hayman ήταν μέρος ενός μεγάλου ξεκολλήματος που έγινε μόλις στο 75ο χλμ και έμεινε μπροστά ενώ παράλληλα τα φαβορί έκαναν τις τακτικές τους.

Τα μεγάλα φαβορί του αγώνα Fabian Cancellara (Trek Segafredo) και Peter Sagan (Tinkoff) έμειναν πίσω όταν ο Tom Boonen και ο συναθλητής του Tony Martin αποσπάστηκαν από το peloton στα 100χλμ πριν το τέλος. Με μία πτώση του Cancellara που παραλίγο να ρίξει μαζί του και τον Sagan έσβησε κάθε ελπίδα για να φτάσουν πάλι μπροστά.

Αποτελέσματα:

roubaix results

Τα highlights του αγώνα:

Previous Article

Gwin-ΥΤ, συνδυασμός που κερδίζει! Απίστευτος ο Bruni μέχρι να…πέσει!!!

Next Article

Πίεση ελαστικών στο ποδήλατο δρόμου. Πως να βρείτε τα κατάλληλα psi!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια