Παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro MTB 2016! To πλήρες πρόγραμμα…

Author: Χωρίς σχόλια Share:
rd2-Bariloche

Οκ, φέτος την πατήσαμε και δεν προλάβαμε! Αλλά για του χρόνου δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία! Το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Enduro είναι στη διάθεσή μας από τώρα και είμαστε σε θέση να κανονίσουμε το ταξίδι μας σε ένα από τα ευρωπαϊκά βουνά που φιλοξενούν αγώνα βλέποντας από κοντά τους κορυφαίους mountain bikers του χώρου! Και φέτος μάλιστα το πρωτάθλημα θα έχει 8 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων και 4 εντελώς νέων όπως αυτοί σε Χιλή και Αργεντινή που ανοίγουν το καλεντάρι, ΗΠΑ και Γαλλία!

Τα highlights της παγκόσμιας πορείας των αθλητών δεν είναι άλλα από τη νέα singletrack διαδρομή των αθλητών στην Παταγονία κατα μήκος του Ειρηνικού Ωκεανού, το κοσμοπολίτικο θέρετρο που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες στην Αργεντινή, οι δυο αγώνες στα γαλλο-ιταλικά σύνορα (ένθεν και ένθεν) σε δυο νέες διαδρομές για το παγκόσμιο καλεντάρι, φυσικά το Crankworx στο Whistler και τέλος το παραδοσιακό επικό finish στο Finale Ligure, στην ιταλική Ριβιέρα.

Δείτε ημερομηνίες και κανονίστε! Εκτός αν θέλετε να προετοιμαστείτε για τις ελληνικές διοργανώσεις του 2016 που μπορεί να σας εκπλήξουν 😉

2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EWS

Γύρος 1 – Μάρτιος 26/27 – Valdivia, Χιλή
Γύρος 2 – Aπρίλιος 2/3 – Bariloche, Αργεντινή
Γύρος 3 – Mάιος 15 – County Wicklow, Ιρλανδία
Γύρος 4 – Ιούλιος 16/17 – La Thuile, Ιταλία
Γύρος 5 – Ιούλιος 30/31 – Aspen Snowmass, ΗΠΑ
Γύρος 6 – Αύγουστος 14 – Whistler, Καναδάς
Γύρος 7 – Σεπτέμβριος 17 – Valberg-Guillaumes, Γαλλία
Γύρος 8 – Οκτώβριος 1/2 – Finale Ligure, Ιταλία

Previous Article

Απίστευτο cheating από Nibali!

Next Article

Θεσσαλονίκη- Η γιορτή του ποδηλάτου στις 19/20 Σεπτεμβρίου!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια