Πατέρας ποδηλατεί 1400 μίλια για μοναδικό σκοπό! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
dwrea organwn

Ο άντρας στο παρακάτω βίντεο ποδηλάτησε 1400 μίλια (2250 χλμ) σε όλη την Αμερική ώστε να συναντήσει τον άνθρωπο ο οποίος έλαβε την δωρεά οργάνων της κόρης του και να ακούσει τον χτύπο της καρδιάς!

Ο Bill Conner έχασε την κόρη του Abbey τον Ιανουάριο όταν βρέθηκε σε μια πισίνα κατά την διάρκεια διακοπών στο Μεξικό. Η 20-χρονη υπέστη μη αναστρέψιμα εγκεφαλικά τραύματα και απεβίωσε μετά την δωρεά των οργάνων της.

Ξεκίνησε να ποδηλατεί από το Madison του Wisconsin προς το Broward Medical Center στο Fort Lauderdale της Florida όπου και συγκεντρώθηκαν τα όργανα της κόρης του.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού του, έκανε μια στάση ώστε να γνωρίζει τον άνθρωπο ο οποίος δέχτηκε την καρδιά της κόρης του, ο οποίος είχε πάθει καρδιακή προσβολή και του απέμεναν μόλις 10 ημέρες ζωής. Συναντήθηκαν την ημέρα του πατέρα στο Baton Rouge της Louisiana και μετά από μια θερμή αγκαλιά ο Bill έβγαλε το στηθοσκόπιο ώστε να ακούσει την καρδιά της κόρης του για μια ακόμη φορά.

«Γνωρίζοντας πως αυτός ο άνθρωπος είναι ζωντανός λόγο της Abbey, με αυτόν τον τρόπο και η Abbey είναι ζωντανή μέσα από αυτόν. Είναι η καρδιά της που έκανε τον άνθρωπο αυτό να σταθεί ξανά στα πόδια του», είπε ο Conner στο CBS.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και την οικογένεια του και ήταν μια ευκαιρία να ενωθώ ξανά με την κόρη μου».

Bill meets his daughter's heart recipient for the first time in the New Roads area after biking all the way from Wisconsin….

Posted by Donate Life Louisiana on Sunday, 18 June 2017

Ο Conner συνεχίζει το ταξίδι του προς την Florida έχοντας συγκεντρώσει 15.000$ από τα 20.000$ που είχε ως στόχο ώστε να γνωστοποιήσει την δωρεά οργάνων.

Previous Article

Follow the Fraser. Βig Downhill και τρελό Freeride. (video)

Next Article

Κλειδαριά ποδηλάτου η οποία θα αποτρέπει την χρήση του smartphone!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια