To ποδήλατο του Vincenzo Nibali έχει πραγματικό χρυσάφι!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Nibali-100-year-Giro-dItalia_Merida-Scultura-special-edition_photo-by-Bettiniphoto_complete

Για την 100η έκδοση του Giro d’ Italia οι περισσότερες εταιρίες πηγαίνουν σε κάποιο ποδήλατο με ροζ λεπτομέρειες ώστε να είναι ασορτί με την φανέλα του νικητή. Η Merida όμως, για λογαριασμό της ομάδας Bahrain-Merida επέλεξε κάτι πολύ πιο κλασικό.

Nibali-100-year-Giro-dItalia_Merida-Scultura-special-edition_photo-by-Bettiniphoto_Centenario-headtube  Nibali-100-year-Giro-dItalia_Merida-Scultura-special-edition_photo-by-Bettiniphoto_headtube

Ένα μαύρο γυαλιστερό ποδήλατο το οποίο όμως είναι διακοσμημένο με μια χρυσή κορδέλα η οποία αναφέρει όλους τους νικητές του Giro d’ Italia μέχρι τώρα! Η έμπνευση για αυτή την διακόσμηση ήρθε από το έπαθλο που λαμβάνει ο μεγάλος νικητής στο τέλος του πολυήμερου αγώνα.

Nibali-100-year-Giro-dItalia_Merida-Scultura-special-edition_photo-by-Bettiniphoto_frameset

Με τον Vincenzo Nibali να υπερασπίζεται τον τίτλο του το ποδήλατο έρχεται εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Shimano R9150 Dura-Ace Di2 groupset, SRM δισκοβραχίονα με ενσωματωμένο βατόμετρο και φύλλα από τον Dura-Ace 9000, φαρδιές Fulcrum Speed 55T ανθρακονημάτινες tubular με Continental Competition Pro LTD ελαστικά, FSA K-Force λαιμό και τιμόνι και μια Prologo Scratch 2 σέλα.

Nibali-100-year-Giro-dItalia_Merida-Scultura-special-edition_photo-by-Bettiniphoto_seatstays

Η χρυσή κορδέλα δεν είναι απλά χρώμα, αλλά πραγματικά φύλλα χρυσού το οποίο έχει τοποθετηθεί με το χέρι γύρω από τους ανθρακονημάτινους σωλήνες ώστε να υπάρχει μια κλασική εμφάνιση κορδέλας πριν περαστεί το προστατευτικό βερνίκι.

Nibali-100-year-Giro-dItalia_Merida-Scultura-special-edition_photo-by-Bettiniphoto_end-of-the-spiral

Στις υπόλοιπες λεπτομέρειες βλέπουμε το επίχρυσο όνομα του αναβάτη -αν και είναι μάλλον απίθανο να μπερδευτεί το ποδήλατο με κάποιο άλλο. Η κορδέλα τελειώνει με το τελευταίο όνομα να είναι του Vincenzo Nibali με δύο αστέρια για τις δύο νίκες του το 2013 και 2016.

Previous Article

10η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2017 – Θεσσαλονίκη.

Next Article

Έρευνα από το cycling-weekly βρήκε πως ένας στους 20 ερασιτέχνες αθλητές ντοπάρεται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια