Το νέο αυτό ισοθερμικό μπορεί να υπολογίσει τους καρδιακούς παλμούς σας!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
myzone-heart-rate-monitor-baselayer-630x420

To Ισοθερμικό της MyZone διαθέτει ένα σύστημα ολοκληρωμένης παρακολούθησης των καρδιακών παλμών, το οποίο ενσωματώνει μια ζώνη κορυφαίας συμπίεσης. Είναι μια μπλούζα που θα παρακολουθεί όχι μόνο τους καρδιακούς παλμούς σας και θα σας κρατήσει ζεστό, αλλά σύμφωνα με την MyZone, θα «βελτιώσει την κυκλοφορία γύρω από την καρδιά, που σημαίνει ότι μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη μιας έντονης προπόνησης».

Το ισοθερμικό-ζώνη μέτρησης των καρδιακών παλμών χρησιμοποιεί  Bluetooth και ANT +,  επομένως λειτουργεί με τη χρήση εξειδικευμένου υπολογιστή ποδηλάτου ή από το smartphone σας. Η ισοθερμική μπλούζα της MyZone διατίθεται σε τιμή λίγο πάνω από τα 10ο€, ποσό το οποίο θα δικαιώσει τον αγοραστή δεδομένου ότι δεν είναι ένα απλό ισοθερμικό αλλά λειτουργεί ταυτόχρονα και ως ζώνη καρδιακών παλμών. Δυστυχώς προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο σε ανδρικό νούμερο, αν και η MyZone έχει δημιουργήσει ένα αθλητικό σουτιέν το οποίο διαθέτει επίσης ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθηση των καρδιακών παλμών.

Τόσο το ισοθερμικό όσο και το αθλητικό σουτιέν της MyZone παρέχει επίσης ένα app, το οποίο έχει ενημερωθεί ώστε να συνδέεται με το Spotify, Apple Music, εφαρμογές τύπου WhatsApp, για ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας και ένα tracker για να δείτε πόσο κοντά βρίσκεστε σε καρδιακούς παλμούς σύμφωνα με τους στόχους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη σωματική δραστηριότητα.

Previous Article

Νέα πρόταση μετάδοσης για τα ποδήλατα βουνού από την Box Components.

Next Article

Έχεις ενοχλήσεις όταν κατέβεις από το ποδήλατο; Δες από που μπορεί να προέρχονται!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια