Το Enduro Greek Series απέκτησε ambassadors!

Author: Χωρίς σχόλια Share:

Οι διοργανωτές του Enduro Greek Series προχώρησαν σε μια ξεχωριστή κίνηση. Όρισαν πρεσβευτές του Cup που διοργανώνουν θέλοντας να βοηθήσουν την αναγνωρισιμότητα του νέου θεσμού! Οι πρεσβευτές αυτοί είναι ο Γιάννης Κορφιάτης, ο Δάνης Καραμιχαηλίδης, ο Μάριος Παπασημακόπουλος και ο Αλέσιο Τονινέλι.

«Όνειρο και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία σειρά αγώνων πρώτυπο, στους οποίους θα θέλαμε να συμμετάσχουμε πρωτίστως εμείς. Καθώς είμαστε οι ίδιοι μας αναβάτες προσπαθούμε να ακούμε τις απαιτήσεις των συμμετεχόντων και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Παρ’όλα αυτά οι αγώνες είναι αποκλειστικά μεταξύ των αγωνιζομένων και όχι μεταξύ των διοργανωτών και των αγωνιζομένων και έτσι πάντα κάτι θα μας ξεφεύγει. Γι’ αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα πρεσβευτών του κυπέλλου, οι οποίοι με την εμπειρία τους και μέσω της άμεσης επαφής  με τους αγωνιζόμενους, θα αποτελέσουν το συνδετικό κρίκο μεταξύ αυτών και ημών. Παράλληλα ελπίζουμε (βασικά είμαστε σίγουροι) να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν περισσότερο κόσμο να εμπλακεί με τον enduro κάνοντας απλά κάτι που όλοι αγαπάμε…ορεινή ποδηλασία».

IMG_1342-768x483

Η Λέσβος έτοιμη να υποδεχθεί τον 1ο αγώνα!

Η μοναδικότητα και οι ευχάριστες εναλλαγές της φύσης στο νησί της Λέσβου είναι ο λόγος που την κάνει ιδιαίτερη σε όλο το Αιγαίο. Παγκόσμιο γεωπάρκο της UNESCO με αναρίθμητα γεωλογικά φαινόμενα, εκατομμύρια ρίζες ελιές πλαισιωμένες από πεύκα, καστανιές, πλατάνια και μεγάλη ποικιλία από βότανα και μυρωδικά. Σε αυτόν τον τόπο, το Lesvos Ride διοργανώνει στις 14 και 15 Απριλίου τον 3ο LESVOS ENDURO MTB με την υποστήριξη του ποδηλατικού συλλόγου Λέσβου.

Δυο μέρες γεμάτες ποδήλατο, δυο μέρες έντονης αγωνιστικής δράσης. Δυο μέρες που τα βουνά, τα μονοπάτια και τα χωριά της Λέσβου θα μας προσφέρουν τα μυστικά και τις φυσικές ομορφιές τους. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε, το 3ο LESVOS ENDURO MTB 2018 βάζει τα καλά του και περιμένει όλους τους φίλους του ορεινού ποδηλάτου…

Δείτε τι λέει και ο πρεσβευτής του Series Δάνης Καραμιχαηλίδης επ’ αυτού…

Previous Article

“π” όπως ποδήλατο! (VIDEO)

Next Article

2ο & 3ο Lepanto Cross Country UCI XCO

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια