Το Strava live μετατρέπει το smartphone σας σε real-time υπολογιστή!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
1437065285732-fmknait3ftj3-960-80

To περιμέναμε με ανυπομονησία και επιτέλους έχγινε πραγματικότητα! Η τελευταία ενημέρωση στο Mobile Application του Strava μετατρέπει το κινητό σας σε ποδηλατικό… υπολογιστή Strava!
Με αυτήν την τελευταία ενημέρωση, το Strava απέκτησε μία νέα επιφάνεια εργασίας η οποία ονομάζεται Strava Live και δίνει στον χρήστη real-time μετρήσεις και live χάρτη.
Μερικά από τα features της εφαρμογής είναι δωρεάν. Οι premium συνδρομητές μπορούν να έχουν επιπλέον πρόσβαση σε λειτουργίες όπως δύναμη και ρυθμός ποδηλασίας, εάν βέβαια διαθέτουν τους απαραίτητους αισθητήρες στο ποδήλατό τους.
Η εφαρμογή Strava Live είναι διαθέσιμη σε λειτουργικό IOS και Android.
Mάλιστα, η Garmin ανακοίνωσε πρόσφατα τα Strava Live Segments, δίνοντας τη δυνατότητα σε ποδηλάτες που διαθέτουν συγκεκριμένους  υπολογιστές Garmin Edge να παρακολουθήσουν τις επιδόσεις τους σε πραγματικό χρόνο.
Ενώ πολλές από τις μετρήσεις, καθώς και η λειτουργία καταγραφής προϋπήρχαν στην εφαρμογή, το Strava Live προσφέρει την επιλογή να παραμένει ανοιχτή η εφαρμογή όσο χρησιμοποιείτε το κινητό σας ή αντίθετα να κλείνει προκειμένου να εξοικονομηθει μπαταρία.
Ο διευθυντής παραγωγής της Strava, Aaron Forth δήλωσε πως το 87% των ποδηλατιστών χρησιμοποίησαν το κινητό τους μέσα στο 2014 για να παρακολουθήσουν την προπόνησή τους.

Και bike mount
To Strava επίσης πουλάει ένα σύστημα Quad Lock με ένα χρόνο Premium συνδρομή καθώς και ένα πακέτο Quad Lock με 99 δολάρια. Η τιμή για τις υπόλοιπες χώρες αναμένεται.

Previous Article

Οι νέες υβριδικές επιγονατίδες της Dainese!

Next Article

Η πτώση, της πτώσης, την πτώση, Ω πτώση!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια