10ος ποδηλατικός Γύρος Ερμιονίδας 2017!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Screenshot 2017-08-31 10.54.07
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας με τη συμμετοχή της ποδηλατικής ομάδας του Α.Ο. Κρανιδίου και της εκκλησίας της Κοιλάδας διοργανώνει ποδηλατικούς αγώνες δρόμου την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 στη μνήμη του εμπνευστή των αγώνων Ιατρού Χρήστου Ι. Σκορδή.

ΑΡΘΡΟ 1:
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν αγώνες δρόμου συνολικής απόστασης:
45 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 10:00 πμ.
18 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 10:15 πμ.
3,5 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 10:30 πμ. (παιδικός αγώνας)
Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα βρίσκεται στην ιχθυόσκαλα της Κοιλάδας.

• Η διαδρομή των 45 χιλιομέτρων θα είναι η εξής:
Εκκίνηση από την ιχθυόσκαλα Κοιλάδας – δεξιά στην επαρχιακή οδό Λυγουριού-Πορτοχελίου προς Κρανίδι – δεξιά στον κυκλικό κόμβο Κρανιδίου προς Ερμιόνη – αριστερά στην τελευταία διασταύρωση Πετροθάλασσας προς Πόρτο Χέλι – δεξιά στην κεντρική οδό Πορτοχελίου-Κόστας προς Πόρτο Χέλι – δεξιά στον κυκλικό κόμβο Πορτοχελίου προς Κρανίδι – αριστερά στην περιφερειακή οδό Πορτοχελίου-Κρανιδίου (ανάβαση περιφερειακού) – δεξιά στον κυκλικό κόμβο Κρανιδίου προς Κοιλάδα – αριστερά στην επαρχιακή οδό Λυγουριού-Πορτοχελίου προς Κοιλάδα – τερματισμός στην ιχθυόσκαλα Κοιλάδας.
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την διαδρομή στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.openrunner.com/index.php?id=7764562
• Η διαδρομή των 18 χιλιομέτρων θα είναι η εξής:
Εκκίνηση από την ιχθυόσκαλα Κοιλάδας προς Κρανίδι – αριστερά στην επαρχιακή οδό Λυγουριού-Πορτοχελίου προς Φούρνους – αναστροφή μέσα στο χωριό των Φούρνων – δεξιά στην επαρχιακή οδό Λυγουριού-Πορτοχελίου προς Κοιλάδα (πίσω δρόμος) – τερματισμός στην ιχθυόσκαλα Κοιλάδας.
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την διαδρομή στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.openrunner.com/index.php?id=7764663
• Η διαδρομή του παιδικού αγώνα των 3,5 χιλιομέτρων θα είναι η εξής:
Εκκίνηση από την ιχθυόσκαλα Κοιλάδας – αριστερά προς εκκλησία Αγίου Δημητρίου – αναστροφή στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου – τερματισμός στην ιχθυόσκαλα Κοιλάδας.
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την διαδρομή στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.openrunner.com/index.php?id=7764270

ΑΡΘΡΟ 2:
Οι ποδηλατικοί αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανόνες και με τους κανόνες της Ε.Ο.Π. Για ότι άλλο δεν προβλέπεται θα αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

ΑΡΘΡΟ 3:
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι αθλητές πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική φόρμα :
https://docs.google.com/forms/d/1mbtwgRvn0SdP5c-oJDVTadXmp-C6d61T9Nnpuq6igX4/viewform?edit_requested=true

Δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία, φυσική κατάσταση, άνδρες και γυναίκες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν σχετική εμπειρία στο άθλημα της ποδηλασίας δρόμου και να υπακούουν σε κάθε εντολή των διοργανωτών που αφορά την προστασία της ασφάλειας των αθλητών. Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για το αγώνισμα.

Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές – συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ. Οι δε ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από ενήλικα ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για αυτούς και επίσης θα πρέπει να έχουν υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής από τον κηδεμόνα τους.

ΑΡΘΡΟ 4:
Κατηγορίες αγώνα 48 χιλιομέτρων:
• Ε: Εφήβων, μέχρι 18 ετών.
• Α1: Ανδρών, 19 – 29 ετών
• Α2: Ανδρών, 30 – 39 ετών
• Β1: Βετεράνων, 40 – 49 ετών
• Β2: Βετεράνων 50+
• Γ: Γυναικών

Κατηγορίες αγώνα 18 χιλιομέτρων:
• Π: Παίδων
• Α: Ανδρών
• Γ: Γυναικών

Κατηγορίες αγώνα 5 χιλιομέτρων:
• Π1: Παίδων, 6 – 8 ετών
• Π2: Παίδων, 9 – 11 ετών
• Κ1: Κορασίδων, 6 – 8 ετών
• Κ2: Κορασίδων, 9 – 11 ετών

ΑΡΘΡΟ 5:
Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία κάποιας κατηγορίας είναι να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις συμμετοχές. Σε διαφορετική περίπτωση οι ποδηλάτες θα ενταχθούν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.

ΑΡΘΡΟ 6:
Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. Παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. Φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος.
3. Συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
4. Φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

ΑΡΘΡΟ 7:
Έπαθλα – Βραβεύσεις
1ος Νικητής κάθε Κατηγορίας Χρυσό Μετάλλιο
2ος » Αργυρό Μετάλλιο
3ος » Χάλκινο Μετάλλιο

ΑΡΘΡΟ 8:
Το αντίτιμο συμμετοχής για τον αγώνα των 45 χιλιομέτρων είναι 10 ευρώ, για τον αγώνα των 18 χιλιομέτρων είναι 10 ευρώ ενώ για τον παιδικό αγώνα οι συμμετοχές είναι δωρεάν.

Για να διευκολυνθεί η οργάνωση των λιστών εκκίνησης και ο συγχρονισμός των chips, οι εγγραφές για τους αγώνες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οπωσδήποτε μέχρι τις 13/10/2017 καθώς επίσης και τα χρήματα να έχουν κατατεθεί στον παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς: 6309040030967- iban: GR71017130900063090

Στην κατάθεση γράφετε ως αιτιολογία το όνομα του αθλητή και σας στέλνουμε εντός λίγων ημερών ένα e-mail με την επιβεβαίωση ότι η συμμετοχή σας ολοκληρώθηκε.

Η γραμματεία του αγώνα θα είναι ανοιχτή την Κυριακή από τις 8.00 π.μ μέχρι και τις 9.45 π.μ και θα εξυπηρετεί μόνο ήδη εγγεγραμμένους αθλητές .

Κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής/πληρωμής θα δίνονται σε κάθε αθλητή τα διακριτικά νούμερα και τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.

Τόπος παράδοσης φακέλου αθλητών που περιέχει την απόδειξη πληρωμής και το νούμερο αθλητή η αλλιώς «bip number» θα είναι μέχρι και την Παρασκευή 13/10/2017 τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6974217041 -2754360001-30.

Previous Article

Trek Procaliber- To έξυπνο hardtail!

Next Article

Katsmalosi DH Track Race 2017 – Vasilitsa Bike Park

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια