To 2017 έρχεται με ποδήλατα βουνού από την TREK για κάθε γούστο!

Author: Χωρίς σχόλια Share:

Μόλις ένας μήνας απέμεινε μέχρι να φύγει το 2016 και ήδη βλέπουμε πολλούς να πουλάνε τα ποδήλατα τους ώστε το 2017 να τους βρει ανανεωμένους και έτοιμους για καινούριες εμπειρίες και συγκινήσεις. Για τον λόγο αυτό εμείς θα σας παρουσιάσουμε μερικά ποδήλατα βουνού με υψηλό value for money της Αμερικάνικης ΤΡΕΚ για κάθε γούστο και για κάθε τερέν!

(συμβουλές πήραμε από τον φίλο μας Δημήτρη Μούσιο- DIM Bikes*- τον αντιπρόσωπο της εταιρίας για την βόρεια Ελλάδα)

Entry level Trail

Marlin 5. Αν θέλετε να μπείτε στον χώρο της ποδηλασίας βουνού και να γνωρίσετε την φύση της γύρω περιοχής σας δεν υπάρχει καλύτερο εισαγωγικό ποδήλατο από το Marlin 5 της TREK. Έχει τροχούς 29″ για τους ενήλικες ενώ 27,5″ για τα παιδιά, ώστε να μπορείτε να καλύπτετε αποστάσεις εύκολα και γρήγορα, ενώ ο εξοπλισμός του αποτελείται από τα πιο αξιόπιστα περιφερειακά της αγοράς, για να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τα διαστήματα του service.
trek-marlin-5-2017

X-Caliber 8
. Εάν ψάχνετε ποδήλατο να σας δώσει την απαραίτητη ώθηση ώστε κάθε σας εξόρμηση στο βουνό να είναι και μια καινούρια περιπέτεια, μια καινούρια διαδρομή προς άγνωστα μέρη, τότε το X-Caliber 8 είναι το κατάλληλο ποδήλατο. Εξοπλισμένο και αυτό με τροχούς 29″, υδραυλικά δισκόφρενα και 20 ταχύτητες θα σας πάει πιο μακριά από ότι έχετε φανταστεί.
trek-x-caliber-8-2017

Cross-Country Race

Superfly 7. Είστε από αυτούς που θέλουν να κάνουν τις βόλτες τους στα βουνά άνετοι και όμορφοι αλλά που και που να συμμετέχουν και σε κάποιον αγώνα; Το Superfly 7 είναι από τα πιο ικανά hardtail που θα συναντήσετε. Αλουμινένιος σκελετός boost, τροχοί 29″, 2Χ11 μετάδοση SLX με 11-42 πίσω, τροχοί tubeless ready και φυσικά μια FOX Performance μπροστά για να σας δώσει άλλον αέρα στα τεχνικά σημεία. Μόλις στα 11,5 κιλά για το 17,5 μεγεθος!
trek-superfly-7-2017

Pro Caliber 9.6. Συμμετέχετε σε αγώνες cross-country/XC; Η μικρότερη βουνίσια σας βόλτα ξεκινάει από τα 50 χιλιόμετρα; Θέλετε ανθρακονημάτινο σκελετό και κορυφαία αξιοπιστία; Τότε πιστεύουμε πως βρήκατε το ποδήλατο σας. Με βάρος για το Μ, μόλις 11,7 κιλά, 20 ταχύτητες, τροχούς tubeless ready, πλαίσιο boost για αυξημένη ακαμψία και remote lock-out για την μπροστά ανάρτηση το Pro Caliber 9.6 είναι το ποδήλατο με το οποίο θα ξεχνάτε να γυρίσετε πίσω!
trek-pro-caliber-9-6-2017

Top Fuel 8. Εάν δεν είστε ο τύπος που κυνηγάει το παραμικρό δευτερόλεπτο, αλλά γουστάρει να καλύπτει τεράστιες αποστάσεις και να μπαίνει που και που σε πιο απαιτητικά μονοπάτια, τότε το διπλο-ανάρτητο Top Fuel 8 είναι το ποδήλατο που θα σας χαρίσει το απόλυτο χαμόγελο. Με δυνατότητα εναλλαγής γεωμετρίας, αναρτήσεις της FOX, μετάδοση 2Χ10, τροχούς με ελαστικά tubeless ready θα σας πάει πιο άνετα από αυτό που φαντάζεστε ΠΑΝΤΟΥ.
trek-top-fuel-8-2017

Trail/All mountain

Fuel EX 5+. Όπως πολύ πιθανό καταλάβατε από τον τίτλο το Fuel EX 5+ έχει τροχούς 27.5+ το οποίο σημαίνει πως παίρνει ελαστικά με πλάτος 2,8! Μην φοβηθείτε τα φαρδύτερα ελαστικά καθώς δεν πρόκειται να μειώσουν ιδιαίτερα τις ταχύτητες στους δασικούς. Απεναντίας, θα σας δώσουν πολύ μεγαλύτερα περιθώρια πρόσφυσης όταν πρόκειται για τεχνικές αναβάσεις, αλλά φυσικά και στις καταβάσεις θα αποκτήσετε τελείως διαφορετική αυτοπεποίθηση. Πλαίσιο boost, tubeless ready τροχοί, 20 ταχύτητες, αναρτήσεις της Rock Shox και βάρος κάτω από τα 15 κιλά!
trek-fuel-ex-5-plus

Fuel EX 7. 130mm διαδρομής μπρος και πίσω, boost πλαίσιο για μεγαλύτερη ακαμψία, tubeless ready τροχοί και ελαστικά 29 ιντσών -υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης 27,5+ τροχών και ελαστικών, 20 ταχύτητες, πίσω ανάρτηση της FOX, μπροστά Rock Shox, και βάρος μόλις στα 14,5 κιλά, πρόκειται για ένα ποδήλατο με το οποίο τα βουνά θα αρχίσουν να σας φαίνονται πλέον μικρά. Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε μέρη που δεν φανταζόσασταν ποτέ ότι θα φτάνατε μέχρι εκεί!
trek-fuel-ex-7-2017

Remedy 7. Θέλετε μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων για να διασκεδάζετε περισσότερο στην κατηφόρα; To Remedy είναι ένα μακρύ και χαμηλό ποδήλατο με 150mm διαδρομών το οποίο θα σας ανταμείψει στην κατηφόρα με ένα χαμόγελο από αυτί σε αυτί. Boost πλαίσιο, 20 ταχύτητες, αναρτήσεις Rock Shox, tubeless ready τροχοί και ελαστικά, dropper seatpost της KS και φυσικά χαμηλό βάρος με σούπερ τιμή! Δεν υπάρχει λόγος να σας φοβίζει τίποτα πλέον!
trek-remedy-7-2017

Enduro

Slash 9.8 29″. Για το 2017 η TREK ανανέωσε τελείως το Slash, άλλαξε μέγεθος τροχών, αύξησε τις διαδρομές των αναρτήσεων και έφτιαξε ένα ποδήλατο έτοιμο να κυριαρχήσει στο Enduro World Series. Μακρύ, χαμηλό, ανθρακονημάτινο, πρόκειται για ένα μίνι-downhill ποδήλατο, το οποίο όμως μπορεί να σας ανεβάσει πεταλάρωντας ΠΑΝΤΟΥ. Αναρτήσεις της Rock Shox, μετάδοση SRAM 1X11, tubeless τροχοί και λάστιχα, τετραπίστονα φρένα, dropper post, δυνατότητα αλλαγής της γεωμετρίας του σκελετού ώστε κανένα μονοπάτι να μην είναι δύσκολο ή τραχύ. Το βάρος του είναι μόλις μια ιδέα πάνω από τα 13 κιλά!

trek-slash-9-8-2017-29

Downhill

Session 8. Κάνεις downhill και θέλεις ένα ποδήλατο το οποίο θα απογειώσει τις επιδόσεις σου; Το TREK Session έχει αποδείξει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τις δυνατότητες του. Η δυνατότητα αλλαγής της γεωμετρίας θα σου δώσει το κάτι παραπάνω όσον αφορά την ρύθμιση στις πιο απότομες ή πιο ήπιες διαδρομές και οι αναρτήσεις της Rock Shox θα σε κρατήσουν «κολλημένο» στο έδαφος διαβάζοντας μέχρι και τις κουτσουλιές!
trek-session-8-2017

*Αυτά και άλλα πολλά -είτε χαμηλότερης τιμής, είτε ψηλότερης- θα τα βρείτε στην Βόρειο Ελλάδα στο DIM Bikes στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στην οδό Γαβρά 22. Τηλεφωνικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2314015820 ή μέσω της σελίδας στο Facebook.

Previous Article

Είσαι ποδηλάτης; Σκέφτηκες ποτέ το τρίαθλο; Δες 5 λόγους για να το δοκιμάσεις!

Next Article

Πως μπορεί να συνδυαστεί ένα ανθρακωρυχείο με το dirt jumping; (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια