3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινης Ποδηλασίας.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
panellhnia synanthsh mtb (3)

Η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας είναι γεγονός. Ήδη οι εργασίες έχουν ξεκινήσει στον ορεινό όγκο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης που θα φιλοξενήσει φέτος την συνάντηση. Την διοργάνωση έχουν αναλάβει από κοινού η Ελληνική Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου.

Τα μονοπάτια της περιοχής είναι έτοιμα για να μαγέψουν και να ευχαριστήσουν όλους τους φίλους της ποδηλασίας βουνού, από τους πιο απαιτητικούς μέχρι και τους αρχάριους σε διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν τόσο την ημέρα, όσο και την νύχτα! Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου 2017.

Δεν είναι όμως μόνο οι βόλτες που θα πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο. Θα γίνουν μαθήματα τεχνικής οδήγησης ποδηλάτου βουνού σε απαιτητικό τερέν για αρχάριους και πιο προχωρημένους αναβάτες από τη Momentum ΜΤΒ Academy.

panellhnia synanthsh mtb (1)

Το απόγευμα του Σαββάτου θα υπάρξει διαγωνισμός αλμάτων στο πιο hot σημείο του μονοπατιού κατάβασης «Forest Gam», αλλά και νυχτερινή βόλτα για όσους δεν θα μπορέσουν να παρεβρεθούν από το πρωί.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν πάλι ομαδικές βόλτες στα μονοπάτια της περιοχής, ενώ έχει προγραμματιστεί να γίνει και ένα άτυπος διαγωνισμός/αγώνας μέσω του Strava και του Matesrace σε δύο από τα καλύτερα μονοπάτια της περιοχής. Φυσική ροή, berms, άλματα, τεχνικά drop θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα κόκκινα!

Παράλληλα με τις ποδηλατικές δράσεις, στον κύριο χώρο της εκδήλωσης (πάρκο παιδόπολης) θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής με θέμα το ποδήλατο και τα έργα θα είναι διαθέσιμα προς αγορά από τον καλλιτέχνη Γιώργο Πεϊκίδη. Επίσης θα υπάρχει μεγάλη έκθεση ποδηλατικών προϊόντων από καταστήματα του χώρου όπως επίσης και τεχνική υποστήριξη σε όλους όσους συμμετέχουν.

panellhnia synanthsh mtb (2)

Τέλος, από μια τέτοια διοργάνωση δεν μπορούν να λείψουν οι εκπλήξεις οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά την ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου που θα δώσει το παρόν και τις δυο ημέρες στα δύσκολα σημεία της εκδήλωσης, στον team kinesiotherapy που θα παρέχει για ακόμη μια φορά την υποστήριξη του, στο Δήμο Ωραιοκάστρου για την βοήθεια, και σε όλους όσους συνδράμουν τις επόμενες μέρες για την εκδήλωση.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για όλα, καθημερινά από σήμερα.

Σας περιμένουμε, Ελληνική Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας, Ποδηλατικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου.

Previous Article

What the hell is a Chuckanut*?… (video)

Next Article

Έτσι προμοτάρεις σωστά έναν αγώνα! Tour de Yorkshire 2017! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια