Ψηφιακό Strava-doping!

Author: 1 σχόλιο Share:
Syringe

«Μην το παίζετε Παναγίτσες, όχι σε εμάς τουλάχιστον»

Είδαμε τους χρόνους που κάνετε στο Strava και σίγουρα ή δεν είναι δικοί σας χρόνοι ή απλά έχετε «κλέψει»! Ναι ναι, ξέρουμε και εμείς για το Digital EPO και τις δυνατότητες που έχει ώστε να αλλάξουμε ελαφρώς τα δεδομένα της βόλτας πριν τα ανεβάσουμε στο Strava… Δεν το ήξερες;

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί προσπαθούν με δεδομένα να πείσουν ότι είναι καλύτεροι από ότι φαίνονται. Αυτό είτε γίνεται με την χρήση απαγορευμένων ουσιών -πράγμα το οποίο είναι επικίνδυνο για την υγεία, αλλά και με μεγάλο κόστος- και πάντα περιέχεται ο κίνδυνος του anti-doping. Ο πιο απλός και ανώδυνος τρόπος για να φαίνεται κάποιος «καλύτερος» είναι τα Stravo-δεδομένα του και το Strava-doping!

Γιατί να κουράζεστε με προπονήσεις, γυμναστική και ρίσκο όταν μπορείτε απλά να κάνετε την βόλτα σας και μετά με μια απλή εξαγωγή σε φορμά TCX και ένα upload στο Digital EPO, να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας από την δροσιά του σπιτιού σας; Εύκολα μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα, να χαμηλώσετε τους παλμούς, ή γιατί όχι, να αυξήσετε και τα υψομετρικά που έχετε διανύσει! Αφού είναι έτοιμο το αρχείο το ανεβάσετε στο Strava και ως δια μαγείας ΚΟΜ!

Μην περιμένετε όμως έτσι εύκολα να δεχτούν οι υπόλοιποι τους «τέλειους» χρόνους που κάνατε. Αρκετοί δουλεύουν πολύ σκληρά, με πολύωρες προπονήσεις και αρκετό ρίσκο ώστε να γράψουν τους χρόνους που έχουν. Η κλεψιά και οι πλάγιοι τρόποι, ποτέ δεν βγαίνουν προς καλό στο τέλος και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα, με το μεγαλύτερο από αυτά να είναι ο Lance Armostrong.

Πάντως αν θέλετε να κάνετε χαβαλέ στους φίλους σας, αυτή είναι η σελίδα της Digital EPO… θα περιμένουμε να δούμε τα σχόλια των φίλων σας!

Previous Article

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε ένα t-shirt van ooms!

Next Article

Bold, το πρώτο (;) ποδήλατο με την πίσω ανάρτηση…κρυμμένη!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια