6η συνεχόμενη χρονιά για τον marathon MTB αγώνα στην Δροσοπηγή!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
drosopigi race mtb 2016

Ο Σ.Ο.Χ Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν για 6η συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα στην Δροσοπηγή με όνομα «Drosopigi Race Mountainbike Marathon 2016». Ημερομηνία διεξαγωγής είναι η Κυριακή 8 Μαΐου στην πόλη της Φλώρινας και θα υπάρχουν κατηγορίες Master, Ανδρών, Νέων Ανδρών, Γυναικών και Open.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και αφορά όλες τις κατηγορίες.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 από την πλατεία Γ.Μόδη της Φλώρινας και η εκκίνηση θα είναι κοινή για όλες τις κατηγορίες. Στο τέλος θα υπάρξει ξεχωριστή βράβευση για κάθε κατηγορία.

Drosopigirace 2016 2

Πρόκειται για έναν αγώνα ποδηλασίας βουνού, marathon με απόσταση 53 χιλιόμετρα και θετικές υψομετρικές διαφορές 2014 μέτρα. Κατά την διαδρομή θα υπάρχουν 3 σημεία τεχνικής υποστήριξης στο 15ο, 34ο και 41ο χιλιόμετρο στα οποία θα υπάρχουν εργαλεία. Οι αθλητές όμως είναι υπεύθυνοι για όχι ανταλλακτικά χρειαστούν. Στα ίδια σημεία θα υπάρχουν και βάσεις τροφοδοσίας-υδροδοσίας.Drosopigirace 2016

Στην κατηγορία open για τους νικητές θα υπάρχ ει χρηματική ανταμοιβή η οποία είναι 50€ για τον 1ο, ενώ 25€ για τον 5ο, 9ο, 14ο, 23ο, 32ο και 38ς της γενικής κατάταξης open.

Για την κατηγορία Open δεν υπάρχει αντίτιμο συμμετοχής, ενώ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα υπάρξει μπουφές (catering) για τους αθλητές και τους συνοδούς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επισκεφτείτε το drosopigirace.gr και το Drosopigi Race Facebook, ενώ ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη του αγώνα.

Previous Article

Μουδιάζουν τα χέρια στο ποδήλατο; Δες που μπορεί να οφείλεται!

Next Article

Ηλεκτρική υποβοήθηση. Από πότε ξεκίνησε… (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια