Φορητή τρόμπα που δείχνει ένδειξη πίεσης στο smartphone!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
2016-airace-iSpeed-iVeloce-bluetooth-enabled-mini-bicycle-pumps02

H Airace παρουσίασε τις πρώτες Bluetooth τρόμπες πέρυσι με τα μοντέλα iVeloce στις εκδόσεις για ποδήλατα δρόμου (μέγιστη πίεση 120psi) και για τα ποδήλατα βουνού (μέγιστη πίεση 80psi). Για φέτος είναι η iVeloce 2.0 και η iSpeed F2 (οι δύο δεξιές στην παρακάτω φωτογραφία).
2016-airace-iSpeed-iVeloce-bluetooth-enabled-mini-bicycle-pumps01

Η iVeloce 2.0 έχει αναβαθμιστεί με ασφάλεια στην άκρη που συνδέεται με την βαλβίδα του τροχού. Η iSpeed F2 έχει επίσης την ίδια ασφάλεια, αλλά επίσης έχει ένα επεκτάσιμο μαλακό σωλήνα, λεβιέ και κόντρα για το πόδι, ώστε να γίνει μια μίνι σταθερή τρόμπα. Ο σχεδιασμός της την κάνει πολύ πρακτική σε πιέσεις μέχρι 120 psi που είναι το ανώτερο της. Μπορείτε να τις συνδέσετε με το iGauge app στο smartphone σας και να δείτε την πίεση με ακρίβεια +/- 1%.

Η νέα έξυπνη βαλβίδα ασφαλείας που την ονομάζουν Clever Twin Valve έχει ένα μοχλό ασφάλισης για τον αντίχειρα ώστε να σφίγγει στο στέλεχος της βαλβίδας και να μην μπορεί να βγει σε πιέσεις της τάξεως των 120 psi. Αυτό σημαίνει πως ανοίγει και κλείνει πολύ εύκολα και δεν θα χάσετε ούτε ένα psi από τον αέρα που βάλατε με δυσκολία στο λάστιχο. Η iSpeed F2 έχει ένα εύκαμπτο σωλήνα 29 εκατοστών ο οποίος θα σας λύσει τα χέρια καθώς δεν χρειάζεται να κρατάτε την τρόμπα τόσο κοντά στο λάστιχο, ή σε περίεργη-κουραστική γωνία.

Στην αμέσως επόμενη φωτογραφία είναι η νέα Infinity AS τρόμπα δαπέδου, η οποία συνδυάζει υποδοχές για βαλβίδες Schrader και Presta αλλά και υποδοχή για αναρτήσεις αέρος. Καθώς δεν υπάρχει ειδικός μηχανισμός για να μειώνει τον όγκο αέρα που στέλνει η τρόμπα, για να ρυθμίσετε τις αναρτήσεις βάζετε λίγο περισσότερο αέρα και έπειτα βγάζετε τον αέρα ώστε να έρθει η πίεση στο επιθυμητό νούμερο. Με μέγιστη πίεση τα 300 psi σίγουρα θα γεμίζει τις περισσότερες αναρτήσεις ενώ τα λάστιχα θα φουσκώνουν γρήγορα και εύκολα.
2016-airace-Infinity-AS-tire-and-shock-floor-pump01

Τέλος, το Turbo CO2S -όπου S, σημαίνει small- είναι ένας μηχανισμός για αμπούλες CO2 ο οποίος έχει υποδοχές και για τους δύο τύπους βαλβίδας. Αν τυχόν η αμπούλα δεν φτάσει για να πετύχετε την επιθυμητή πίεση τότε μπορείτε με μικρές κινήσεις να φτάσετε μέχρι τα 120 psi για το μοντέλο των ποδηλάτων δρόμου και τα 80 για το μοντέλο για τα ποδήλατα βουνού. (Ασημένιο και μαύρο αντίστοιχα).

2016-airace-turbo-road-mountain-mini-bicycle-pumps-C02-valve-tire-lever01

Τα Handy είναι τα λεβιεδάκια για τα λάστιχα, με μεταλλικό σώμα ώστε να είναι ανθεκτικά, ακόμη και για τα πιο δύσκολα και σκληρά λάστιχα, ενώ τα πλαστικά πρόσθετα στις άκρες καθιστούν σίγουρο πως δεν θα γίνει ζημιά στα στεφάνια. Το ένα λεβιεδάκι μάλιστα, έχει και υποδοχή για αμπούλα CO2 η οποία ρυθμίζεται περιστροφικά για την ποσότητα που θα μπει στο λάστιχο.

Previous Article

Pyga Stage MAX Carbon Trail, ένα ποδήλατο από την Νότια Αφρική!

Next Article

Πως περνάνε την μέρα τους κατά το off-season οι αθλητές freeride! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια