Ποδηλατικό επαγγελματικό κουστούμι; Ευχαριστώ, δεν θα ψωνίσω!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
OwenScott-Le-Tour-Suit-5

Θέλετε να πηγαίνετε με το ποδήλατο στην δουλειά, αλλά βαριέστε να αλλάζετε ρούχα, όταν φτάσετε; Πιθανόν μόλις βρήκατε την λύση! Ο ράφτης Owen Scott έχει μια, λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα!

Το «ποδηλατικό επαγγελματικό κουστούμι» που κοστίζει περίπου 700€, ίσως να είναι η χειρότερη ποδηλατική επένδυση που θα μπορούσε να κάνει κάποιος.

Η βασική ιδέα πίσω από το κουστούμι και την δημιουργία του είναι, ότι μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί, να πάτε για πρωινό και μετά κατευθείαν στο γραφείο χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε ρούχα. Το κουστούμι έρχεται μαζί με παντελόνι, το οποίο έχει φωσφοριζέ διακριτικά στα μπατζάκια, αλλά και το σακάκι έχει φωσφοριζέ γιακά και μανίκια ώστε να αυξάνει την ορατότητά σας προς τους άλλους.

cycling-suit-4

Όπως διαπιστώνετε και μόνοι σας, δεν είναι και από τα πιο κομψά κουστούμια που κυκλοφορούν. Στην πραγματικότητα, ένας από τα ‘ατού’ που διαφημίζουν οι δημιουργοί του είναι ότι έχει «αποσπώμενες φωσφοριζέ τσέπες», πράγμα το οποίο δεν ενθουσιάζει κανέναν μεγαλύτερο των 5 ετών!

Η ιδέα για το συγκεκριμένο κουστούμι ήρθε καθώς ο ράφτης παρακολουθούσε το Tour de France 2014, αλλά μάλλον ξέχασε ότι ο κύριος λόγος που κάποιος αλλάζει ρούχα όταν φτάνει στην δουλειά είναι ο ιδρώτας και η πιθανή κακοσμία.

Εκτός και αν το νέο αυτό κουστούμι κρύβει κάποια διαστημική αντι-ιδρωτική τεχνολογία, δεν βρίσκουμε τον λόγο να το αγοράσουμε.

Previous Article

Orange Five Pro

Next Article

Αγόρασες ποδήλατο; Δες τι ακόμη χρειάζεσαι. 10+3 απαραίτητα ποδηλατικά αξεσουάρ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια