Από ποδήλατο με θέση για το παιδί, μετατρέπεται σε παιδικό καρότσι! Τέλος στα βάσανα της μετακίνησης!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
salamander paidiko karotsi kai podhlato (4)

To Salamander Bicycle Stroller έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους γονείς στην μετακίνηση των παιδιών στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας την ευκολία ώστε να μετατρέπεται από ποδήλατο με παιδικό καθισματάκι σε καροτσάκι. Συνδυάζει με απόλυτη αρμονία τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το ποδήλατο και το παιδικό καρότσι σε ένα όχημα σχεδιασμένο για μετακινήσεις εντός πόλεως. Με 7 ταχύτητες και αρκετό χώρο μπροστά ώστε να φιλοξενήσει δύο παιδιά και μια τσάντα, ενώ παράλληλα διαθέτει και σκέπαστρο για την βροχή!

salamander paidiko karotsi kai podhlato (2)

Η βασική ιδέα είναι πως ο αναβάτης μπορεί να μετακινηθεί εύκολα και γρήγορα μέσα στην πόλη, έχοντας μαζί του τα παιδιά, ενώ όταν έρθει η στιγμή για μια στάση ή για επίσκεψη σε κάποιο μαγαζί, να μπορεί εύκολα και γρήγορα να μετατρέψει το ποδήλατο σε καρότσι.

salamander paidiko karotsi kai podhlato (1) salamander paidiko karotsi kai podhlato (3)

Με τον μηχανισμό N-Folding το Salamander Bicycle Stroller, διπλώνει έτσι ώστε ο πίσω τροχός του ποδηλάτου πηγαίνει μπροστά, δίπλα στον άλλον τροχό, ενώ ο εφεδρικός 3ος τροχός πηγαίνει στο πίσω μέρος και δημιουργείται ένα πολύ σταθερό παιδικό καρότσι. Με δυνατότητα να χωράει παιδί μέχρι 116 εκατοστά και 36 κιλά, με τις θέσεις να έχουν μαξιλαράκια και ζώνες ασφαλείας για να υπάρχει άνεση και ασφάλεια για όταν χρειαστεί να μπείτε σε κάποιο πλακόστρωτο.

salamander paidiko karotsi kai podhlato (5)

Οι σχεδιαστές κατέληξαν στο συγκεκριμένο σχέδιο έπειτα από αρκετές δοκιμές σε διάστημα 5 ετών. Σαν ποδήλατο, διαθέτει εσωτερικές ταχύτητες Shimano Nexus, τροχούς 20″ και ατσάλινο πλαίσιο. Παρόλο που πρόκειται για ένα ποδήλατο πολύ πρακτικό και βολικό για κάποιον που έχει παιδιά, δεν φάνηκε να υπάρχει η απαραίτητη υποστήριξη από τον κόσμο στην καμπάνια του Kickstarter. Υποθέτουμε πως αυτό οφείλεται στην πολύ υψηλή τιμή (περίπου 4200€) καθώς είναι όλο χειροποίητο.

Previous Article

5+1 συμβουλές για να δείχνετε «pro» στο Strava!

Next Article

Nicetrails, η απόλυτη 3d αποτύπωση διαδρομών σε χάρτη και σε ενθύμιο! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια