Η ‘Kali Mera από την …COCO-MAT φαίνεται!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
10920903_822783041134913_291510362106842855_n

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Αυτό το κείμενο δεν αφορά…στρώματα! Αυτό το κείμενο αφορά ένα νέο ποδήλατο που φέρει την υπογραφή της Coco-Mat! Πως, όμως, γίνεται αυτό; Διαβάστε…

Εμπνευσμένα από τον επιχειρηματία Paul Ευμορφίδη με την οικολογική του συνείδηση και την αγάπη του για το ποδήλατο, τον ικανότατο ξυλουργό Γιώργο Γεωργάρα και σχεδιασμένο από την ελληνική βιομηχανική ομάδα του ΑΚΤΟ, η ‘Kali Mera’ συνδυάζει την τεχνογνωσία, το πάθος και την εμπειρία.

Με καινοτόμες μεθόδους τα ποδήλατα ‘Kali Mera’ φτιάχνονται εξ’ ολοκλήρου από ξύλο βελανιδιάς και είναι άθραυστα. Ο σχεδιασμός είναι μινιμαλιστικός αλλά ταυτόχρονα δυναμικός, με την άνετη ξύλινη σέλα και τα ξύλινα πετάλια όλα, φυσικά, χειροποίητα. Παράγεται με 2 διαστάσεις τροχών 26” ή 28” και έχει 2 εσωτερικές ταχύτητες. Κάθε ποδήλατο είναι χειροποίητο και τα ανταλλακτικά, είναι διαλεγμένα ένα προς ένα ώστε να συμβαδίζει η ποιότητά τους, με την ποιότητα του ποδηλάτου.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ξύλου, έχουν βελτιστοποιηθεί και ενσωματωθεί στον σχεδιασμό, έτσι ώστε να αποδοθεί ο απόλυτος σεβασμός προς αυτά. Η εταιρία έχει το δικό της λογισμικό 3D με την βοήθεια του οποίου, ενσωμάτωσε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά – του ξύλου – στην γεωμετρία του ποδηλάτου, δημιουργώντας ένα απλό και εντυπωσιακό ποδήλατο. Για να διατηρηθεί η ομορφιά του ξύλου βελανιδιάς, το πλαίσιο προστατεύεται από κερί μελισσών.

Η βασική έκδοση έρχεται με λευκά λάστιχα και ξύλινη σέλα, σε 26″ ή 28″ και εξοπλισμένη με 2 εσωτερικές ταχύτητες. Υπάρχει και η έκδοση με ξύλινο καλάθι μπροστά, πάλι με άσπρα λάστιχα και ξύλινη σέλα. Επίσης σε 26″ ή 28″ με 2 εσωτερικές ταχύτητες.

Τα πρώτα ποδήλατα αναμένεται να παραδοθούν στους ξεχωριστούς αναβάτες τους αργότερα μέσα στην άνοιξη. Λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής, η εταιρία δέχεται προ-παραγγελίες. Οι τιμές είναι 1500€ για την βασική έκδοση (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α ) και 1620€ για την έκδοση με το καλαθάκι. (επίσης συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).

Επιπλέον για κάθε ποδήλατο που θα πωλείται, η εταιρία φυτεύει και ένα δέντρο βελανιδιάς, με το όνομα του κατόχου του ποδηλάτου, με σκοπό κάποια στιγμή να φτιαχτεί ένα δάσος για όλους τους κατόχους του ποδηλάτου.

Previous Article

Custom painted bikes

Next Article

Cipollini Logos…Απλά εντυπωσιακό!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια