6 λόγοι για να κλείσεις το Strava – Συμβουλές από έναν εξαρτημένο*!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
strava

Το Strava για πολλούς έχει γίνει εξάρτηση, νομίζω πως είμαι ένας από αυτούς. Πέρα από το ότι καταγράφει διαδρομές, συγκρίνει χρόνους, κρατάει αρχείο, καλύπτει λίγο τη ματαιοδοξία μας. Πολλές φορές λειτουργεί ακόμα και ως κίνητρο ή εμπνέει τους φίλους μας να επισκεφτούν μέρη!

Ξεκινάμε τη βόλτα μας και το ενεργοποιούμε. Ωστόσο υπάρχουν τουλάχιστον 6 περιπτώσεις που το Strava πρέπει να παραμείνει κλειστό:

stravalocal
1.Κοπάνα από τη δουλειά
Αν οι συνάδελφοι σας πιστεύουν ότι είστε ετοιμοθάνατος στο κρεβάτι, αφήστε τους να το πιστεύουν. Κανένας άρρωστος δεν έκανε 50 χιλιόμετρα ΜΤΒ. Εναλλακτικά, μπορείτε να τους απομονώσετε τους συναδέλφους από τα Social Media!

2. Ο χρήστης Χ περπάτησε 820 μέτρα με το σκύλο του
Δε χρειάζεται να καταγράφετε κάθε εκατοστό και κάθε θερμίδα, χρησιμοποιήστε το Strava για τις βόλτες που σας κάνουν υπερήφανους. Αν τα 820 μέτρα σας κάνουν υπερήφανους, τότε καλή αρχή!

3. Στα «μυστικά» μονοπάτια
Όταν ένα μονοπάτι είναι υπό κατασκευή είναι άτυπα μυστικό. Κανείς που σκάβει μονοπάτι δε θα χαρεί να δει κάποιον μέσα να κάνει ποδήλατο πριν από αυτόν. Αν σας πάει κάποιος φίλος ή το βρείτε τυχαία, κρατήστε το μυστικό, είναι ζήτημα σεβασμού!

4. Για να κάνεις μια βόλτα
Ωραία η προπόνηση αλλά τελικά ουσία έχει η βόλτα. Άφηστε που και που το Strava και κάντε μια βόλτα κοιτάζοντας σα χαζοί αριστερά και δεξιά, παρατηρήστε τι χάνεται όταν κοιτάτε μόνο την απόδοση, συγκρίνετε τα και είμαι σίγουρος ότι οι βόλτες θα γίνουν περισσότερες!

strava segments garmin (2)5. Αν το ΚΟΜ γίνει αυτοσκοπός
Αν απλά βγαίνετε για να συλλέξετε ΚΟΜ και χτυπιέστε στις ανηφόρες, μάλλον έχετε χάσει το παιχνίδι, ωραίες οι επιδόσεις αλλά μην τρελαινόμαστε. Αφήστε το Strava και κάντε αποτοξίνωση!

6.Stravasshole
Μη γίνετε ποτέ αυτός ο τύπος. Αυτός που δεν κόβει ρυθμό για να περιμένει ένα φίλο, που είναι αγενής με τους υπόλοιπους στο μονοπάτι, που απλά θέλει να πηγαίνει τάπα γιατί «γράφει». Αν γίνεστε έτσι, πετάξτε το GPS!

*Ώρες – ώρες νιώθω σαν το θείο Σκρούτζ. Έχω 2 μεγάλα θησαυροφυλάκια, το ένα καταγράφει χιλιόμετρα που τα μαζεύω με κόπο, το άλλο είναι οι εικόνες που τα συνοδεύουν και είναι κυρίως στο μυαλό μου. Καμιά φορά κοιτάω τα χιλιόμετρα και τα βλέπω σαν καταθέσεις …αυτό εννοώ εξάρτηση!!!

Previous Article

Απότομες και σύντομες ανηφόρες. Πως να τις αντιμετωπίσετε!

Next Article

Drone το οποίο σας ακολουθεί και αποφεύγει τα εμπόδια. Καλό ε; (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια