10 σημάδια ότι είσαι κολλημένος!

Author: 5 Σχόλια Share:
bikes

του Αλέξανδρου Πετρούτσου

Ήμασταν στην εθνική οδό, ένα αυτοκίνητο, 4 ποδήλατα φορτωμένα και 4 αναβάτες που ανυπομονούσαμε  να φτάσουμε στο βουνό. Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με πολύ ποδήλατο ήταν καθ’οδόν. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι επικρατούσε για πολύ ώρα σιωπή. Όχι δεν ήμασταν κουρασμένοι ή βαριόμασταν.  Όλοι είχαν κολλήσει το βλέμμα τους έξω από τα παράθυρα.  Ακουγόταν μόνο ο θόρυβος του αέρα, τα λάστιχα στην άσφαλτο και που και που ξέφευγαν επιφωνήματα θαυμασμού.  Ο καθένας κοιτούσε μια διαφορετική κατεύθυνση και ξαφνικά άρχισαν να λένε «κοίτα αυτή την κορυφή, λες να τσουλάει ποδήλατο;», «σε αυτό το δάσος δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει μονοπάτι», «ρε σεις μήπως να κάνουμε μια στάση και να ψάξουμε λίγο εκεί; κάτι ωραίο φαίνεται» και άλλα πολλά.

Ένα κοινό που μας ένωνε ήταν ότι κάθε φορά που ταξιδεύαμε κοιτούσαμε γύρω-γύρω.  Ήμασταν ακόμα στην εθνική οδό αλλά οι σκέψεις μας είχαν ανέβει στις ψηλότερες κορφές, σε μονοπάτια και πιθανές “γραμμές” που θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε.  Μέχρι τότε νόμιζα ότι το έκανα μόνο εγώ.  Αλλά εκείνη ακριβώς τη στιγμή κατάλαβα ότι δεν είναι μόνο δικό μου βίωμα και ότι υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα που μας ενώνουν και δεν τα γνωρίζουμε.

Έτσι,  στα γρήγορα και πρόχειρα στήσαμε μια λίστα με αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν ποδηλάτη “καμένο”.  Βάλαμε την πρώτη παρατήρηση στην κορυφή της λίστας και γρήγορα βρήκαμε 9 ακόμα. 

-Ταξιδεύεις στην εθνική και κοιτάς τα γύρω βουνά και φαντάζεσαι πως θα κατέβαινε ποδήλατο από ‘κει.

-Βγαίνεις για ποδήλατο την Κυριακή την ώρα που γυρίζουν οι άλλοι από clubbing.

-Όταν ακούς τη λέξη κόσμημα το μυαλό σου πάει σε περιφερειακά ποδηλάτου.

-Έχεις αφήσει εξόφληση λογαριασμού για να πάρεις ανταλλακτικά.

-Όταν σε βλέπουν χωρίς ποδήλατο σε ρωτούν που είναι το ποδήλατο σου.

-Έχεις περισσότερα παπούτσια και ρούχα για ποδηλασία παρά καθημερινά.

-Στο σπίτι σου υπάρχει το “Bicycle room”.

-Δε σου φτάνουν τα ποδήλατα που έχεις.

-Λες ψέματα για την τιμή στους περίεργους, σοκάρονται με το ότι ένα ποδήλατο μπορεί να στοιχίζει και 500(!!!) ευρώ… αχ και να ξεραν ότι τόσο κάνουν οι τροχοί…

-Όλα τα παραπάνω σου φαίνονται φυσιολογικά.

Σίγουρα υπάρχουν πολλά κοινά ακόμα, που όλοι ξέρουμε αλλά σιωπάμε, είναι τόσο βαθιά ριζωμένα μέσα μας που συχνά δεν τα αναγνωρίζουμε.

Εσείς που εντοπίζεται την “αρρώστια” σας? Γράψτε μας από κάτω σε σχόλιο και οι 10 καλύτερες απαντήσεις θα διαμορφώσουν την τελική και επίσημη μας λίστα που πλέον με αυτή θα μπορείτε να ζητάτε άδεια από δουλειά, οικογένεια και υποχρεώσεις χωρίς κανείς να σας φέρει αντίρρηση. 

Previous Article

5 συμβουλές για πιο γρήγορο και αποτελεσματικό στρίψιμο με το ποδήλατο βουνού!

Next Article

Ζαφείρης Βολικάκης-Με υπομονή, επιμονή, πείσμα και μαχητικότητα συνεχίζει ο Ζαφείρης Βολικάκης!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια