Άνοιξε το νέο Moustakas Bikes.

Author: Χωρίς σχόλια Share:

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι άνοιξε ένα ποδηλατικό κατάστημα αλλά μιλώντας για το Moustakas Bikes Shop αυτή η πληροφορία θα ήταν ελλιπής. Στο νέο χώρο, στη λεωφόρο Δημοκρατίας 224 στους Αγίους Αναργύρους, απέναντι ακριβώς από την είσοδο του πάρκου Τρίτση άνοιξε ένας νέος χώρος όπου χτυπάει η καρδιά του ποδηλάτου.

img_20161205_143410

Περνώντας την πόρτα μπαίνουμε σε έναν κόσμο γεμάτο ποδήλατα και τα πάντα γύρω από αυτό. Σε 550 τετραγωνικά μέτρα, διακοσμημένα με γούστο και μεράκι, με γνώση και εξοπλισμό που μπορούν να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό ποδηλάτη. Με εμπειρία και κατανόηση για τις ανάγκες ενός αρχάριου, μα πάνω απ’ όλα με όρεξη να μεταδοθεί η αγάπη για το ποδήλατο, γιατί με το ποδήλατο η ζωή μας γίνεται καλύτερη!

img_20161205_143534 img_20161205_143504

Το νέο Moustakas Bike Shop άνοιξε σε μικρή απόσταση από το πρώτο Moustakas Bikes που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012, ακριβώς στην απέναντι πλευρά του Πάρκου Τρίτση, στη Λεωφόρο Φυλής 183 στο Ίλιον. Τα δύο καταστήματα θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν παράλληλα, με τη διαφοροποίηση ότι το νέο Moustakas Bikes θα είναι ακόμα πιο ειδικευμένο. Εμπνέει την περιπέτεια στο δρόμο και το βουνό αλλά προσφέρει και τη χαλαρότητα ενός χώρου στημένου από ποδηλάτες για ποδηλάτες. Στο νέο Moustakas Bikes συζητώντας με τον πωλητή ή το μηχανικό μιλάμε με ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει και δοκιμάζουν κάθε μέρα, που ζουν με τα ποδήλατα.

img_20161205_102612

Ότι υπάρχει με 2 τροχούς (ή παραπάνω) και κινείται με πετάλια βρίσκεται εκεί! Η Cube, η Giant, η Bianchi, η Scott, η Devinci και πολλές ακόμη εταιρίες βρίσκουν μια φιλόξενη στέγη για να παρουσιάσουν τα καλύτερα μοντέλα τους. Πέρα από τα ποδήλατα, μεγάλο κομμάτι είναι τα αναλώσιμα, τα ανταλλακτικά και τα περιφερειακά. Το ποδήλατο σας επισκευάζεται ή αναβαθμίζεται εύκολα δίνοντας σας πολλές επιλογές. Όσο το ποδήλατο σας είναι στα έμπειρα χέρια των μηχανικών εσείς μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας, να συζητάτε για διαδρομές και μονοπάτια, να κάνετε τα σχέδια σας για το Σαββατοκύριακο και να βρεθείτε εκεί που όλα κυλάνε.

img_20161205_143440 img_20161205_152401

Πριν βγείτε όμως, περνώντας από ράφια και προθήκες θα βρείτε ρούχα, προστατευτικά, αξεσουάρ και gadgets που ξεχωρίζουν σε στυλ και τιμές.

img_20161205_143610

Το νέο Moustakas Bikes είναι ένας από τους μεγαλύτερους και καλύτερα εξοπλισμένους ποδηλατικούς χώρους της Αθήνας. Το Οικολογικό Πάρκο Τρίτση που είναι ακριβώς απέναντι, με τεχνητές λίμνες και μονοπάτια είναι ο ιδανικό για τις καθημερινές μας βόλτες και για να μη χάνουμε την επαφή μας με το βουνό. Βγαίνοντας από την πόρτα του καταστήματος και περνώντας στην απέναντι πλευρά του δρόμου ο χρόνος της πόλης σταματάει να μετράει για όσο οι ρόδες πατάνε χώμα.

Το ποδήλατο είναι η βασική ασχολία της ομάδας Moustakas Bikes, όμως καμία ομάδα δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν αποτελείται από ανθρώπους διαφορετικών καταβολών και προτιμήσεων. Έτσι στο νέο χώρο, όπως και στον παλιό συγκεντρώνονται αναβάτες που ξεχωρίζουν σε Cross Country, Enduro, Downhill, δρόμο, ΒΜΧ, Dirt και συγκροτούν μια ομάδα που εργάζεται σκληρά αλλά πάνω απ’ όλα απολαμβάνει! Δεν έφταναν οι ποδηλάτες όμως. Άνθρωποι που ασχολούνται με το Rafting, Surfers και άλλοι που προτιμούν το χειμώνα και το χιόνι συνεργάζονται, δημιουργούν, προτείνουν και διοργανώνουν εκδρομές και εξορμήσεις με τον ίδιο τρόπο έτσι όπως τις ζουν!

img_20161205_143647

Previous Article

Αποκαλύφθηκε η διαδρομή για το Tour of Flanders 2017.

Next Article

O Guy Martin θέλει να κάνει τον γύρο Αγγλίας, σε 20 ημέρες! (+video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια