Συμπεριφορά ποδηλάτη βουνού στην πόλη. 5 πράγματα που κάνει και τα ευχαριστιέται!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
mtb commuter (2)

Οι ποδηλάτες βουνού με τα MTB και τις συνεχόμενες επισκέψεις στο βουνό τα Σαββατοκύριακα συχνά χρησιμοποιούν το ποδήλατο τους και για τις καθημερινές μετακινήσεις ή για μια βόλτα στην πόλη.  Συνηθισμένοι από την αδρεναλίνη, την ένταση και τη φυσική ομορφιά που προσφέρει το βουνό τους κάνει να αναζητούν το ίδιο και στην πόλη.  Έτσι ακόμα και αν ένας βουνίσιος πηγαίνει απλά στη δουλεία του υπάρχουν συμπεριφορές που τον χαρακτηρίζουν και δείχνουν τις καταβολές του.mtb commuter (1)

  1. Δεν επιλέγει την πιο σύντομη διαδρομή. Θα επιλέξει να χωθεί στα στενά, για να περάσει από μια παλιά γειτονιά, θα κάνει μεγάλες παρακάμψεις για να περάσει από ένα πάρκο, θα επιλέξει τη διαδρομή με γνώμονα τη φυσική ομορφιά  ακόμα κι αν μένει στην ασχημότερη πόλη.
  2. Δεν εκνευρίζεται με τους οδηγούς. Οι εικόνες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου και η προετοιμασία του επόμενου βοηθούν για μια χαλαρή διάθεση που δε χαλάει για κανένα λόγο.  Δεν αναλώνεται σε εκνευρισμούς και συνεχίζει το δρόμο του.
  3. Μετατρέπει την πραγματικότητα. Τα αυτοκίνητα μεταμορφώνονται σε βράχια και οι άνθρωποι σε κινούμενα δέντρα.  Ένα μικρό μονοπάτι στο κέντρο της πόλης γίνεται πίστα παγκοσμίου επιπέδου … και φτάνοντας στο γραφείο περιμένει να ανέβει στο βάθρο …
  4. Η σιωπηρή συνεννόηση. Όταν ένας mountain-ας συναντήσει έναν άλλον τυχαία στο δρόμο υπάρχει μια περίεργη επικοινωνία.  Ένα συγκρατημένο χαμόγελο που λέει «ξέρω τι κάνεις».  Κάτι σα συνενοχή που σε ένα κόσμο ενηλίκων ακόμα παίζουν.
  5. Λειτουργεί σαν οδική βοήθεια. Το βουνό διδάσκει οργάνωση, αυτό μεταφέρεται και στην πόλη.  Ο βουνίσιος έχει πάντα τα απαραίτητα εργαλεία για μικροβλάβες και ξέρει να βοηθάει όμορφες κυρίες που τους βγήκε η αλυσίδα…

Σε κάποια από αυτά πιθανό να δείτε τον εαυτό σας ή αν δεν έχετε σχέση με το βουνό να καταλάβετε λίγο τους φίλους σας που έρχονται στη δουλειά ή στα ραντεβού ελαφρώς λασπωμένοι με γυρισμένο το δεξί μπατζάκι, χαμογελαστοί και λίγο καθυστερημένοι.

 

Previous Article

Φτιάξε σπιτικούς ηλεκτρολύτες!

Next Article

Έχετε πάει Κοπεγχάγη; Εάν όχι, ευκαιρία να δείτε την πόλη από ένα 360° ποδηλατικό βίντεο! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια