Κοινόχρηστα και δωρεάν ποδήλατα!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
17641880454_5bba898dcc_z

Μην χαίρεστε πολύ γιατί τα ποδήλατα αυτά δεν βρίσκονται στην Ελλάδα! Όμως, αξίζει να χαρείστε έστω και λίγο, γιατί η πρωτοβουλία να υπάρχουν εκεί έξω κάποια ποδήλατα από κάποιους ρομαντικούς για δωρεάν χρήση είναι μια ακόμα ένδειξη πως το ανθρωπινο γένος έχει ελπίδα!

Σε αντίθεση με το σύστημα οινόχρηστων ποδηλάτων της Κοπεγχάγης που σύμφωνα με τους επικριτές του έχει βαριά ποδήλατα, με tablet screen που σου τραβούν την προσοχή από το δρόμο και διάφορα τεχνικά προβλήματα, το ποδήλατο που βλέπετε στην φωτογραφία είναι απλό και δίνεται σε όποιον θέλει να το καβαλήσει! Αν σκεφτεί κανείς πως 400.000 ποδήλατα πάνε για σκραπ κάθε χρόνο στη Δανία, σκεφτείτε τι δυνατότητες θα υπήρχαν για ένα παράπλευρο σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων, μόνο που αυτό θα ήταν δωρεάν!

Παρεμπιμπτόντως, η πινακίδα πάνω στο ποδήλατο γράφει τα εξής:

«Γεια, το όνομά μου είναι Christian Liljedahl και έχω δημιουργήσει αυτό το City Bike για την Κοπεγχάγη και για σένα. Χρησιμοποίησέ το και στάθμευσέ το κάπου ώστε να το απολαύσουν και οι άλλοι όταν εσύ τελειώσεις. Αν πάθει λάστιχο ή σπάσει στείλε μου μήνυμα στον αριθμό μου ή φτιάξτο στο κοντινότερο ποδηλατάδικο. Και φυσικά μπορείς να δημιουργήσεις κι εσύ το δικό σου city bike!»

Εδώ θα βρείτε και τη σελίδα τους στο Facebook!

Previous Article

Μία πρώτη ματιά στη νέα σειρά της Bontrager για το 2016!

Next Article

Ένα νέο bike park στην Ελβετία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια