Εντυπωσιακότατο φινάλε για τον 2ο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου XCO.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
ALBSTADT XCO mtb cross country (2)

Οι συνήθεις ύποπτοι, Nino Schurter και Julien Absalon επικράτησαν με διαφορά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό αλλά ο μεταξύ τους ανταγωνισμός κρίθηκε πραγματικά στο τελευταίο μέτρο πριν από τον τερματισμό. ALBSTADT XCO photo finish

Στο Albstadt της Γερμανίας, σε μια κυκλική διαδρομή 4,2 χιλιομέτρων με 190 μέτρα θετικά υψομετρικά. Για φέτος υπήρξαν μερικές αλλαγές στην διαδρομή καθώς οι διοργανωτές θέλησαν να εξαλείψουν μερικά «νεκρά» σημεία. Για τους άντρες η κυκλική διαδρομή έγινε 7 φορές, ενώ για τις γυναίκες 6.

ALBSTADT XCO mtb cross country (4) ALBSTADT XCO mtb cross country (3)

Ο Γάλλος κατάφερε να κλείσει την ψαλίδα στα τεχνικά κατεβάσματα από τον Nino, με την βοήθεια ενός dropper post και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που κατάφερε να μείνει μπροστά από τον Ελβετό για όλη -σχεδόν- την διαδρομή. Στο σπριντ τερματισμού όμως και χάρη σε ένα απίστευτα δυνατό σπριντ, ο Ελβετός κατάφερε να πάρει την νίκη με διαφορά μικρότερη του ενός μέτρου!ALBSTADT XCO mtb cross country (1)

Στις γυναίκες, η Annika Langvad επικράτησε με διαφορά, καθώς η άμεση αντίπαλος της η Jolanda Neff δεν μπόρεσε να συμμετέχει λόγο μιας ίωσης. Στην δεύτερη θέση μετά από σκληρή προσπάθεια -καθώς στον πρώτο μόλις γύρο είχε μια πολύ άσχημη πτώση- βρέθηκε η Jenny Rissveds.

Previous Article

Τέλος για το Tour of California με τον Alaphilippe νικητή της γενικής κατάταξης.

Next Article

Είπε κανείς άλματα; Μερικά βίντεο με τα μεγαλύτερα ποδηλατικά άλματα! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια