Αστυνομικοί με ποδήλατα!!!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
3028416-poster-p-houston-police

Σήμερα εγκαινιάζεται η ΔΕΘ και στο περίπτερο της Αστυνομίας θα παρουσιαστούν οι στολές και τα ποδήλατα των ποδηλατιστών αστυνομικών…

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος οι αστυνομικοί θα κυκλοφορούν με e-bikes και η στολή τους θα περιλαμβάνει κοντομάνικη μπλούζα και βερμούδα , αλλά και κράνος ποδηλάτου και γάντια. Το μέτρο έχει ανακοινωθεί άλλες τρεις φορές το 2002, το 2009 και το 2012, αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα γίνει πραγματικότητα και οι αστυνομικοί με τα ποδήλατα θα είναι επιφορτισμένοι με την αστυνόμευση τουριστικών περιοχών, αρχαιολογικών χώρων και εμπορικών σημείων των πόλεων, όπου η πρόσβαση συμβατικών εποχούμενων περιπολιών είναι δύσκολη.
Μια άλλη διαφορά που θα έχουν οι νέες περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ. εκτός απ’ το ποδήλατο θα είναι και το ότι οι αστυνομικοί θα κινούνται σε τριάδες.
Ως τώρα υπάρχουν 15 ποδήλατα (κοσμοχαλασμός από περιπολίες προβλέπονται) και η μονάδες θα στελεχωθούν από άνδρες και γυναίκες που θα μιλούν ξένες γλώσσες (καθώς θα έρχονται σε επαφή με ξένους τουρίστες), ενώ μένει να αποφασιστεί και το που θα τοποθετηθούν.

Αλήθεια, πόσο σύντομα περιμένετε να δούμε ρεπορτάζ του τύπου ‘με την οικονομική κρίση η υπηρεσία δεν μας δίνει ούτε μπρίζες για να φορτίζουμε τα ποδήλατα μας’;

Previous Article

EUROBIKE 2015- Kαι η Santa Cruz πουλήθηκε!

Next Article

Champions blog- Ανδριώτης, οι πρώτες εντυπώσεις από την Βασιλίτσα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια