1 χρόνος sela.gr!

Author: 3 Σχόλια Share:
meeting-sela-gr (1)

Ήταν τέτοια εποχή πέρυσι που βρισκόμαστε σε δημιουργικό οργασμό! Ιδέες, σχέδια επί χάρτου, προτάσεις, όλα στο τραπέζι για το πως θα φτιάξουμε το απόλυτο ποδηλατικό site! Tι ακριβώς θέλαμε να πετύχουμε;


Να έχουν κάτι ωραίο και χρήσιμο να διαβάσουν όλοι οι ποδηλάτες!


 

Όχι μόνο οι κουρσάδες ή οι mtb-ers, αλλά και όσοι κάνουν χαλαρές βολτούλες στην πόλη, όσοι κάνουν bmx, όσες φίλες μας ανακάλυψαν το ποδήλατο και όσοι σκέφτονται να το (ξανα) πιάσουν στα χέρια τους! Κοινώς, όλους! Μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους; Όχι, (δεν είσαι η…merenda άλλωστε), μπορείς όμως να προσπαθήσεις κι εμείς αυτό κάνουμε 1 χρόνο τώρα.

Οι συνεργάτες από την αρχή ήταν λίγοι και καλοί! Το σχήμα άλλωστε έπρεπε πρώτα να πατήσει στα πόδια του και μετά να τρέξει…Και μετά ήρθε η πραγματικότητα! Η αγορά του ποδηλάτου απονεκρωμένη την τελευταία 5ετία έφαγε ένα δυνατό χαστούκι με τα capital controls και την αβεβαιότητα που αυτά γέννησαν!Και παρά το γεγονός πως η διαφημιστική αγορά του ποδηλάτου είναι μικρή και όχι ακριβώς…γενναιόδωρη, παρέα με εκείνους που αντιλήφθηκαν από νωρίς την δυναμική του νέου αυτού μέσου εμείς στο sela.gr συνεχίζουμε! Γιατί η ανάγκη για ενημέρωση δεν άλλαξε. Γιατί…


Το ποδήλατο χρειάζεται φωνή!


Σε αυτό το πλαίσιο κάθε μέρα κάνουμε επαγγελματικά βήματα

-Όπως το κανάλι μας στο YouTube, που με σύντομο και ευχάριστο τρόπο σου περνάει την πληροφορία που χρειάζεσαι με νέο υλικό και συχνά videos!

-Όπως η παρουσία μας στην Eurobike, το μόνο ελληνικό μέσο που βρέθηκε εκεί!

-Όπως η προσπάθειά μας να κάνουμε τεστ παρά το γεγονός ότι η αγορά είναι εθισμένη στην ευκολία των παρουσιάσεων από δελτία τύπου (εδώ υποσχόμαστε ότι θα γίνουμε κι εμείς καλύτεροι, αν η αγορά βοηθήσει)

-Όπως το ότι ακούμε τις απαιτήσεις σας και συχνά βασίζουμε σε αυτές τα θέματα που δημιουργούμε.

Τι μένει ως επιμύθιο σε όλο αυτό; Κάποιες ωραίες ιστορίες σε μας που δουλεύουμε για το sela και κάποια ωραία πράγματα που είδατε ή διαβάσατε για εσάς! Επειδή όμως η ενημέρωση για σας είναι δωρεάν, αλλά η δουλειά για να παραχθεί η ενημέρωση κοστίζει, το λιγότερο που θα θέλαμε να σας ζητήσουμε είναι το εξής:


Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, στηρίξτε αυτούς που μας στηρίζουν με τις διαφημίσεις τους.

Πείτε το στους φίλους σας και κάντε share αυτά που αξίζουν.


Δώστε δύναμη στην ομάδα ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε! Άλλωστε όπως πολύ καλά έχετε καταλάβει κάναμε την τρέλα μας….οργανωμένο χόμπι και δεν έχουμε καμιά ψευδαίσθηση πως θα γίνουμε πλούσιοι από όλο αυτό. Η μόνη προσδοκία είναι να δώσουμε πίσω στο ποδήλατο και στους ανθρώπους του, κάτι από όλο αυτό που παίρνουμε τόσα χρόνια στις σέλες!

Ραντεβού στους δρόμους και τα μονοπάτια!

Previous Article

Cyclocross στην Τασμανία! (video)

Next Article

Ο θρύλος του BMX Dave Mirra βρέθηκε νεκρός! RIP…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια