3 (ελληνικοί) ποδηλατικοί λογαριασμοί για να ακολουθήσετε στο Instagram!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Screenshot 2018-01-10 14.50.04

Παραδέξου το… Αν πάτησες για να διαβάσεις αυτό εδώ το άρθρο, είναι γιατί είσαι πιθανότατα χρήστης ενός εκ των τριών δημοφιλέστερων social networks, του αγαπημένου Instagram, όπου ένα story ανοίγεις να δεις και καταλήγεις να βλέπεις profile από ποδηλάτες με κουλές ποδηλατικές φωτό από το Whistler σε χρόνο dt!!!

Υπάρχουν άραγε ελληνικοί ποδηλατικοί λογαριασμοί ωστόσο για να ακολουθήσετε; Φυσικά και υπάρχουν, αυτό το ξέρατε…

Ποιοι, όμως, έχουν πραγματικό ενδιαφέρον; Σας παρουσιάζουμε τρεις (+ έναν bonus)

Blue Enigma @Blueinmagreece 

Το απολύτως αντισυμβατικό ξενοδοχείο της Άνδρου, το πιο ποδηλατικό ξενοδοχείο της Ελλάδας βάζει συχνά την Άνδρο στις ποδηλατικές συζητήσεις ως προορισμό διακοπών. Ξέρετε πολλά ξενοδοχεία να έχουν έξω από την πόρτα τους BMXάδικο bowl; Εμείς όχι…Στο Instagram τους συνδυάζουν το μπλε του Αιγαίου με τα ωραία tricks των αναβατών και το αποτέλεσμα τα σπάει.

 

Screenshot 2018-01-10 14.47.27

Γιάννης Ταμουρίδης @tamouridisioannis

O σημαντικότερος Έλληνας ποδηλάτης της τελευταίας δεκαετίας μοιράζεται με τους fans του τα νέα του που στην πλειονότητά τους αφορούν στην ποδηλασία. Κάθε του φωτογραφία μας αποκαλύπτει εικόνες του κόσμου του με αποκορύφωμα φυσικά τη φωτογραφία που ανέβασε στις 21 του Δεκέμβρη με το νεογέννητο μωράκι του. By the way, συγχαρητήρια, να σας ζήσει!
Screenshot 2018-01-10 14.57.03

Περικλή Ηλίας @periklisilias

O Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής μπαίνει σε μια πολύ απαιτητική σεζόν με δυνατούς στόχους-προκλήσεις μπροστά του, επομένως όπως αντιλαμβάνεστε κάθε του ανάρτηση είναι αφορμή για έξτρα motivation από πλευράς μας στις δικές μας προπονήσεις. Εμείς ήδη εμπνεόμαστε από τις προπονήσεις του…

 

Screenshot 2018-01-10 15.01.24

+bonus @sela.gr

Previous Article

Η Young Talent μεταμορφώνεται…

Next Article

ENDURO GREEK SERIES! Επιτέλους έρχεται!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια