400 συμμετοχές στον 42ο Ποδηλατικό Γύρο «Θυσίας»!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
IMG_1757AA

Ο αγώνας αποτελεί κριτήριο για τις εθνικές ομάδες!

Σε λίγες ημέρες θα δοθεί η έναρξη του 42ου Ποδηλατικού Γύρου «ΘΥΣΙΑΣ», που θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Μαρτίου 2019. Ο Π.Ο. Πατρών και η Οργανωτική επιτροπή του Γύρου, με συνδιοργανωτές και υποστηρικτές τους: Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Δήμο
Δυτικής Αχαΐας, – Δήμο Καλαβρύτων, και τον ΟΛΠΑ , τους χορηγούς μας, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., , Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.- IDEAL, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 -3Ε FANTA-ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ Group, και τα συστήματα αλουμινίου Profi Al Δ.& Ι ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ., είναι σχεδόν έτοιμοι, προκειμένου να καλύψουν, με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, τις ανάγκες των αθλητών και συνοδών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες. Στην κατηγορία Μάστερ συνεχίζεται η συνεργασία με την ΠΕΠΑ όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
Αυτή την χρονιά ο γύρος είναι αφιερωμένος «Στους Μικρούς Νικητές της Ζωής» και την φλόγα (Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια), προσφέροντας 1,00€ για κάθε αθλητή Μάστερ που θα συμμετάσχει στον αγώνα.

Οι συμμετοχές

Θα συμμετάσχουν 48 σωματεία από όλη την Ελλάδα και 400 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής.
Έχουν δηλώσει συμμετοχή 118 ΑΝΔΡΕΣ – 43 ΕΦΗΒΟΙ – 29 ΓΥΝΑΙΚΕΣ – 39 ΜΑΣΤΕΡΣ Α – 86 ΜΑΣΤΕΡΣ Β – 48 ΜΑΣΤΕΡΣ Γ- 10 ΜΑΣΤΕΡΣ Δ. και 27 ΠΑΙΔΕΣ. Στο αγωνιστικό διήμερο από 24 έως 25 Μαρτίου, η αφρόκρεμα των Ελληνικών πεντάλ,
θα διεκδικήσει την νίκη.
Η έναρξη του Γύρου θα γίνει με το ΑΤΟΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ Κ.ΑΧΑΙΑ – ΑΡΛΑ «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», την Κυριακή 24-3-2019 και ώρα 15.00. Η εκκίνηση από την πλατεία Παπαγιαννοπούλου και ο Τερματισμός πριν την είσοδο στο χωριό ΑΡΛΑ..
Με το πέρας τον αγώνων θα γίνουν οι απονομές στους νικητές Άνδρες-Έφηβους-Γυναίκες και Παίδες.
Ο δεύτερος αγώνας του ποδηλατικού Γύρου είναι ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 103ΚΜ ΠΑΤΡΑ – Ι.Μ.ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ (ΗΡΩΩΝ), θα διεξαχθεί την 25η Μαρτίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00. Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Γεωργίου και ο τερματισμός στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας Ηρώων ( μέσω Χαλανδρίτσας) όπου θα γίνουν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές.
Στον αγώνα Αντοχής θα γίνουν δύο ξεχωριστές εκκινήσεις στις 09.00 θα γίνει η εκκίνηση των ΜΑΣΤΕΡΣ (όλες οι κατηγορίες) και των ΓΥΝΑΙΚΩΝ, με προεκκίνηση έως την διασταύρωση Χαλανδρίτσας και στις 09.15 η εκκίνηση των ΑΝΔΡΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ, με
προεκκίνηση έως την είσοδο στην ΝΕΟ Πατρών –Πύργου στο ύψος των Ρογιτίκων.
Οι αθλητές αφού φθάσουν στον Αλισό μετά το φανάρι δεξιά στην Π.Ε.Ο. μέχρι τα Ροίτικα –Μιντιλόγλι – Οβρυά και μέσω Χαλανδρίτσας στην Αγία Λαύρα (ΗΡΩΩΝ) όπου θα γίνει και ο τερματισμός.
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των αθλητών παρακαλούμε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν την πόλη των Καλαβρύτων για την Αναπαράσταση, προς διευκόλυνση τους αλλά και την διευκόλυνση της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων, να επιλέξουν την διαδρομή μέσω Άνω Διακοπτού.

Previous Article

26ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας-Στην τελική ευθεία!

Next Article

Remy Metallier, το αντίδοτο στην Τσαγκαροδευτέρα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια