Γιατί θα πρέπει να πείσετε την σύζυγό σας, να ποδηλατήσει μαζί σας.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
cycling with wife (2)

Το ποδήλατο πέρα από μια ευχάριστη ενασχόληση μπορεί να γίνει εθιστική και να «τρώει» πολύ χρόνο από την καθημερινότητα μας. Ας μην αναφέρουμε καλύτερα τα τεράστια έξοδα που το συνοδεύουν καθώς η συντήρηση ενός ποδηλάτου και ο ποδηλατικός εξοπλισμός έχουν δυστυχώς αρκετά υψηλό κόστος. Τέλος, το ποδήλατο σας «κλέβει» από τους φίλους και τους γνωστούς σας, καθώς εξαφανίζεστε από τις υπάρχουσες παρέες σας για νέες πιο ποδηλατικές παρέες.

Το χειρότερο όλων όμως, είναι πως σας «εξαφανίζει» και από την αγαπημένη σας καθώς πιάνετε τον εαυτό σας να περνάει περισσότερες ώρες πάνω στην σέλα και όχι στην αγκαλιά της συντρόφου σας.

Υπάρχει λύση και αυτή είναι το να πείσετε την σύντροφό σας να ποδηλατεί μαζί σας! Δεν είναι όλες οι φορές που ανεβαίνουμε στο ποδήλατο προπόνηση, καθώς υπάρχουν πολλές φορές που ανεβαίνουμε στο ποδήλατο μόνο και μόνο για να ξεσκάσουμε, να δούμε λίγο πράσινο να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας από όμορφες εικόνες και μυρωδιές. Δεν θα ήταν όλα αυτά πολύ καλύτερα αν είχαμε μαζί μας και την σύντροφο μας;


Μερικοί βέβαια έφτασαν στο άλλο άκρο και ως ταξίδι του μέλιτος έκαναν τον γύρο του κόσμου με ποδήλατο!


Ας δούμε μερικούς λόγους που θα σας βοηθήσουν να πείσετε το άλλο σας μισό να σας ακολουθήσει στις ποδηλατικές σας εξορμήσεις.

cycling with wife around the world on bike travel

  • Θα σας κάνει να χάσετε αρκετό βάρος, να πιέσετε τον εαυτό σας, να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και γενικά να δείτε την ζωή και το σώμα σας από ένα τελείως διαφορετικό μάτι.
  • Η ποδηλασία στην πόλη θα σας οδηγήσει σε μέρη που δεν φανταζόσασταν πως υπάρχουν, καθώς με το ποδήλατο έχετε την δυνατότητα να διανύσετε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις από ότι με τα πόδια αλλά και να περιηγηθείτε σε μέρη όπου δεν έχει πρόσβαση το αυτοκίνητο.
  • Θα γνωρίσετε εξαιρετικούς ανθρώπους που όλοι θα έχουν το ίδιο πάθος και τρέλα με εσάς. Ασχέτως της κοινωνικής τους τάξης, το ποδήλατο ενώνει πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους που αλλιώς δεν θα γνωρίζατε. Γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, πωλητές, βιομήχανοι, όλοι μοιράζονται την ίδια τρέλα.
  • Είμαστε σίγουροι πως ο σύζυγος σας, σας λατρεύει όπως είστε, αλλά αν σας δει πάνω στο ποδήλατο θα σας αγαπάει λίγο παραπάνω!
  • Θα είστε έμπνευση για τα παιδιά σας καθώς θα σας βλέπουν να ανεβαίνετε στο ποδήλατο και να διασκεδάζετε. Τι πιο διασκεδαστικό από μια οικογενειακή βόλτα στην εξοχή; Πολλές φορές μάλιστα μπορεί να γίνεται η πηγή έμπνευσης και να μεγαλώσετε κάποιον πρωταθλητρή/πρωταθλήτρια!
  • Αν βέβαια δεν την συγκινεί κάτι από όλα αυτά, μπορείτε να νοικιάσετε ένα 2-θέσιο ποδήλατο από το thessbike στην παραλία Θεσσαλονίκης και να της κάνετε μια ρομαντική ποδηλατάδα στο ηλιοβασίλεμα! Εδώ, σίγουρα δεν θα πει όχι!
Previous Article

Taga 2.0, ένα ποδήλατο για όλη την οικογένεια!

Next Article

Αυτοκίνητο χτυπάει ποδηλάτη σε κυκλικό κόμβο-ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια