Ο Ion Göttlich έχει 30.000 fans… που να ήταν και αληθινός!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Ion Göttlich (1)

Στο Facebook έχει περισσότερους fans από τους Gregory Baugé, Jason Kenny και τον Maximilian Levy (αθλητές ποδηλασίας πίστας) ταυτόχρονα, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να τον δείτε να αγωνίζεται ζωντανά σε κάποια πίστα της UCI, παρά τις φοβερές του επιδόσεις!

Όλα αυτά γιατί είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας! O Ion Göttlich είναι ένα animation, φτιαγμένος από τον Νοτιοαφρικανό Claudio Pavan, με τις διαστάσεις του γνωστού μας Hulk αλλά δεν βγάζει την ενέργειά του καταστρέφοντας πράγματα, αλλά κάνοντας ποδήλατο πίστας! Επίσης, δεν έχει σταματήσει να βγαίνει φωτογραφίες με πολύ γνωστούς αναβάτες.


Δείτε γνωστό ποδηλάτη πίστας να προσπαθεί να ψήσει ένα τοστ με ενέργεια από το ποδήλατο!


Μεταξύ άλλων τον βλέπουμε να «ποζάρει» με την Kristina Vogel, το Γερμανικό τρίο των Max Niederlag, René Enders και Joachim Eilers, ενώ έχει κλέψει και ένα φιλί από την Caro Ferrer σε μια προπόνηση! Σίγουρα αυτό σας έκανε να ζηλέψετε!

Φυσικά όλα είναι προϊόν επεξεργασίας, αλλά κάθε γνωστός αθλητής θέλει να «βγει» μαζί του μια φωτογραφία. Ο σχεδιαστής του, ο Pavan, δεν πιστεύει πόσο γρήγορα έγινε διάσημος και πως όλοι θέλουν να έχουν μια φωτογραφία μαζί του.

Ion Göttlich (2)

«Περίπου 6 βδομάδες μου πήρε να τον σχεδιάσω όπως τον φανταζόμουν και αργά ένα βράδυ ανέβασα ένα βίντεο, όπου βρίσκεται πάνω στα καρούλια. Έπειτα πήγα για ύπνο. Το επόμενο πρωί είχε γίνει ήδη viral με 1,3 εκατομμύρια views, ενώ τα μηνύματα στο προσωπικό μου Facebook ήταν χιλιάδες. Έτσι αποφάσισα να τον «κρατήσω» και να συνεχίσω λες και ήταν κάποιο πραγματικό πρόσωπο«, λέει ο σχεδιαστής του.

Τι είναι αυτό όμως που τον κάνει τόσο γαμάτο; Φυσικά τα 8000 squat που κάνει κάθε μέρα, όπως επίσης το ότι μπορεί να φουσκώσει τα ελαστικά του ποδηλάτου του στα 125psi μόνο με την δύναμη των πνευμονιών του!

Αν θέλετε να τον ακουληθήσετε στο Facebook, Instagram, Twitter, αλλά προς θεού μην προσπαθήσετε να συγκριθείτε μαζί του!

Previous Article

Τα καλύτερα Enduro MTB ποδήλατα του 2016!

Next Article

Δέκα ηλεκτρικά ποδήλατα από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια