Η Shimano με νέα σειρά ρούχων και αξεσουάρ!

Author: Χωρίς σχόλια Share:

Το 2018 θα βρει τους πιστούς της Shimano πιο καλοντυμένους και καλά εξοπλισμένους. Οι σειρές ποδηλατικού ρουχισμού, σακιδίων και γυαλιών ηλίου της εταιρίας είναι ομολογουμένως πρώτη φορά τόσο ενδιαφέρουσες. Για να δούμε, όμως, αναλυτικά τι φέρνει η νέα σεζόν…

3Fusion Concept

Η εταιρία θέλοντας να αναδείξει το ότι όπως παράγει τα μέρη του ποδηλάτου με μια προσέγγιση που ονομάζει System Engineered, έτσι παράγει και τα υπόλοιπα αξεσουάρ με την λογική της απόλυτης προσαρμογής στις ανάγκες του αναβάτη και της ενσωμάτωσης στην ποδηλατική του ζωή εξοπλισμού που θα του κάνει τη ζωή πιο εύκολη, μας παρουσιάζει για το 2018 εξοπλισμό που χωρίζεται σε Road Competition, Performance, Commuting, Touring, και All-Mountain/Gravity, Enduro-Cross-country racing.

2

 

Jerseys και Bibs

Η νέα σειρά της Shimano λέγεται Evolve και έχει αρκετά χαρακτηριστικά της πιο premium σειράς της εταιρίας, της S-PHYRE. Συνοπτικά, μπορεί να βρει κανείς την τεχνολογία Dry Touch και Ultraviolet Protection Factor (UPF), ενώ μπορεί να βολευτεί με τις κρυμμένες τσέπες καθώς και με τα microvents σε ώμους, μασχάλες και στήθος.

10 9 8
6 5

Παπούτσια

Στη σειρά της με παπούτσια η Shimano αναβάθμισε τα RP9, RP7W και RP5 με το micro-adjustable Boa IP1 κλείσιμο με κρυφό ‘καλώδιο’ και Velcro strap. Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο RP9 πλέον θα ζυγίζει 224 γραμμάρια.

11

Γυαλιά-Backpacks

Το urban σακίδιο Tokyo βγαίνει πια και σε cameo έκδοση στα 23lt, ενώ το νέο Rokko για δρόμο και βουνό βγαίνει στα 8,12 και 16lt. Στα γυαλιά τα νέα μοντέλα είναι τα Pulsar, Meteor, Square για την πόλη και τα Spark για τους αγώνες, άλλωστε σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τους αθλητές της LottoNL-Jumbo.

14 13 12

Previous Article

Katsmalosi DH Track Race 2017 – Vasilitsa Bike Park

Next Article

Παγκόσμιο Κύπελλο Downhill MTB-Οδοστρωτήρας ο Gwin!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια