Προετοιμασίες-Kαθαρισμός διαδρομών 12ου SMF

Author: Χωρίς σχόλια Share:
10o sfm sfendami mountain festival (5)

Πολλά τα καλά νέα για την διοργάνωση και τους συμμετέχοντες! Αθλητές με μεγάλο ενδιαφέρον από ξένες χώρες και Ελλάδα.

Ο καθαρισμός και η σήμανση των 6 διαφορετικών διαδρομών των αγώνων  βρίσκεσαι σε εξέλιξη και σύντομα θα είναι όλα έτοιμα. Μεγάλο ενδιαφέρον αποκτάει και η κατηγορία mtb e-bike. Τα 46 χιλ της διαδρομής είναι πρόκληση για αθλητές και ποδήλατα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Περισσότεροι από 80 εθελοντές της διοργάνωσις θα βρίσκονται έτοιμοι για να παρέχουν υπηρεσίες για την ασφαλή διεξαγωγή του 12ου SMF. Ανάμεσα τους και πολλοί κάτοικοι της ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ, της Κοινότητας Αλωνίων και Παλαιοστάνης. Ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά του δημοτικού σχολείου και γυμνασίου της Σφενδάμης που έχουν αγαπήσει το φεστιβάλ ως κομμάτι του εαυτού τους δίνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα  για το μέλλον του φεστιβάλ.

Η διοργανώτρια αρχή ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ τους ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια που παρέχουν.

Βεβαία δεν ξεχνάμε τους λιλιπούτειους οπαδούς του SMF!!! Καθώς ετοιμάζουμε τον χώρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και παιδικούς αγώνες για όλες τις ηλικίες.

Χορηγοί

Η εταιρία αναψυκτικών LOUX χορηγός του 12ου SMF. Τα αναψυκτικά LOUX Plus ‘n light σε 3 διαφορετικές γεύσεις θα παρέχουν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές την απαραίτητη δροσιστική του ενέργεια στην εξέλιξη των αγώνων και στον τερματισμό τους.

www.loux.gr
Το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmnet.gr αναλαμβάνει την ενεργειακή κάλυψη όλων των συμμετεχόντων αθλητών στους σταθμούς όλων των αγώνων με προϊόντα της εταιρίας.

www.pharmnet.gr

 

Η ΕΠΟΜΕΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ του Δήμου Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει την υγειονομική κάλυψη, ασφάλεια και επικοινωνία της διοργάνωσης του 12oυ SMF. Το ασθενοφόρο της ΕΠΟΜΕΑ θα βρίσκεται  στην κεντρική πλατεία της ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ για οποτεδήποτε  χρειαστεί .

www.epomeathessalonikis.gr

 

Η έμπειρη ομάδα μαζί με τα μέλη της θα βρίσκεται στον χώρο της εκδήλωσης και σε σημεία των διαδρομών για να επέμβουν όπου και όποτε χρειαστεί καθώς θα καλύψει και τις επικοινωνίες των αγώνων με τα άρτια τεχνικά καταρτισμένα μέλη του.

 

H εταιρία SHIMANO αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη των 3 αγώνων ορεινής ποδηλασίας. Στην κεντρική πλατεία της Σφενδάμης θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη προς όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες.

 

Η IDEAL BIKES η SCOTT  και η εταιρία SHIMANO δωροθέτες  του 12ου SMF.

Προϊόντα των εταιριών IDEAL BIKES ,SCOTT, SHIMANO- Perl Izumi, Camelbak , PRO, cateye θα  δοθούν στους νικητές όλων των αγώνων.

H εταιρεία Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ ΑΕ – Φυσικό μεταλλικού νερό ΔΙΟΣ χορηγός του 12ου SMF – θα καλύψει τις ανάγκες όλων των συμμετεχόντων αθλητών με το νερό ΔΙΟΣ.

www.dios.gr

 

To Hotel Dias Apartment– στον Μακρύγιαλο Πιερίας χορηγός του Φεστιβάλ προσφέροντας διαμονή στην διοργάνωση για την φιλοξενία των μελών της ΕΠΟΜΕΑ.

 

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με την σήμανση και βελτίωση των διαδρομών και των 6 αγώνων.
Ενδιαφέρον αποκτούν οι δηλώσεις συμμετοχών από Αγγλία, Βουλγαρία, Σερβία , FYROM όπως και από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

 

Η ημερομηνία λήξεως η 18η Απριλίου ημέρα Τετάρτη ορίζεται καταληκτική για τις εγγραφές όλων των αγώνων.
Την ημέρα των αγώνων η διοργανώτρια αρχή ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ θα δεχθεί έως 20 αθλητές ανά αγώνα.

 

Το LIVEMEDIA χορηγός επικοινωνίας του 12ου SMF . Η δημοσιογραφική ομάδα του Παντελή Τσερτζεβέλη θα καλύψει το διήμερο εκδηλώσεων δημοσιογραφικά και φωτογραφικά.

www.livemedia.gr

ποδηλατικά events

 

Το 12ο SMF συνδιοργανώνεται με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ  του δήμου Πύδνας Κολινδρού.
Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις του 12o SMF στο www.sfendami.gr
Σας περιμένουμε στη Σφενδάμη Πιερίας για να περάσουμε ένα διήμερο με αγώνες και δράσεις για μικρούς και μεγάλους στο επετειακό 12ο SM.

Previous Article

O Leo μας ξεναγεί στο Finale Ligure!

Next Article

Διαφωνίες που συναντάμε σε κάθε ομαδική βόλτα/προπόνηση με το ποδήλατο δρόμου!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια