25η Ανάβαση Ανατολής!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
20750692_2257740070909790_1359438772_n

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας,  συνδιοργανώνει  με το ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ, το Σύλλογο Ανατολιτών “Ιωάννης ο Πρόδρομος” και  την υποστήριξη της «Cyclinghellas.gr», τον  επετειακό για τη φετινή χρονιά ποδηλατικό αγώνα με την επωνυμίας «25η Ανάβαση Ανατολής» στις 22 Οκτωβρίου. Πρόκειται για αγώνα δρόμου 31 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί με αφετηρία την Αγιά και τερματισμό το χωριό Ανατολή Αγιάς. Ο αγώνας αφορά τις κατηγορίες Μίνι μικρά- μεγάλα, αγόρια και κορίτσια, Παμπαίδων, Παίδων, Ανδρών, Μάστερ  30+,40+,50+,60+ OΠEN 18+, 30+,40+,50+ και ΟΠΕΝ γυναικών.

ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΝΔΡΕΣ

    Με τον αγώνα αυτό κλείνει  ο κύκλος των αναβάσεων για το 2017 που ανέλαβε να διοργανώσει  ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και Δήμους και με την  υποστήριξη της «Cyclinghellas.gr», στα πιο φημισμένα βουνά της Ελλάδας τον Όλυμπο  και τον Κίσσαβο. Να υπενθυμίσουμε οι  προηγούμενοι αγώνες που διεξήχθησαν ήταν  «2η Ανάβαση Καλλιπεύκης» σε συνεργασία με το Δήμο Τεμπών και το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Καλλιπευκιωτών  “Η Πατωμένη”   στις 27/8, με εκκίνηση από το Μακρυχώρι και τερματισμό στην Καλλιπεύκη και η «2η Ανάβαση Λιβαδίου»  σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών  στις 10/9, με εκκίνηση από την Ελασσόνα και τερματισμό στο Λιβάδι. Οι προηγούμενες διοργανώσεις είχαν μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αθλητών από όλα τα μέρη της Ελλάδας με αριθμό συμμετοχών να φτάνουν τους 200 αθλητές σε κάθε διοργάνωση. 

    Ο Σύλλογός καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να καλλιεργήσει και να ενισχύσει την ποδηλατική κουλτούρα και συνείδηση των ανθρώπων, ώστε όλοι μέσα από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Μπορούμε όλοι μαζί να συνδυάσουμε την κουλτούρα του αθλητισμού και το σημαντικό τουριστικό όφελος για την τοπική κοινωνία.

    Η συμμετοχή των αθλητών, σύμφωνα με τις προηγούμενες καθιερωμένες και  επιτυχημένες συνδιοργάνωσεις που γίνονται τα τελευταία χρόνια αναμένεται να είναι πολλή μεγάλη και να φτάσει μέχρι τους 200 αθλητές και να ξεπεράσει  τον αριθμό των 250 όλων μαζί αθλητών, συνοδών και θεατών που θα αφιχθούν στην Πλατεία Αγιάς και το γραφικό χωριό Ανατολή. Η φετινή διοργάνωση, στις 22 Οκτώβρη, συμπέφτει με την  «12η Γιορτή Μανιταριού»- αντάμωμα  των μανιταρόφιλων  Θεσσαλίας στην Ανατολή Αγιάς, οπότε το χωριό αναμένεται να κατακλυστεί από φίλους της Ελληνικής φύσης και του ποδηλατικού αθλητισμού.

   Ο Ποδηλατικός ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί θερμά το Δήμο Αγιάς και τον το Σύλλογο Ανατολιτών “Ιωάννης ο Πρόδρομος” για την συνδιοργάνωση και την «Cyclinghellas.gr» για τη  υποστήριξη του αγώνα και προσκαλεί τους συμπολίτες   να εκδράμουν  στο όμορφο χωριό Ανατολή και να συμμετέχουν  ως θεατές στην ποδηλατική γιορτή που ετοιμάζεται.AFISA ANATOLIS

Previous Article

3+1 τρόποι για να επανέλθετε γρήγορα μετά την προπόνηση!

Next Article

5 ποδηλατικά παπούτσια για τις καθημερινές σας μετακινήσεις!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια