41ος Ποδηλατικός Γύρος «ΘΥΣΙΑΣ»!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
ποδηλατικός γύρος

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του 41ου Ποδηλατικού Γύρου ‘ΘΥΣΙΑΣ’ την 24η και 25η Μαρτίου 2018, με την έγκριση της Ε.Ο.Π. και την συνεργασία της Π.Ε.Π.Α. από τους ανθρώπους του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών.

Συνδιοργανωτές του 41ου Ποδηλατικού Γύρου «ΘΥΣΙΑΣ» είναι η ΠΔΕ (Περιφερειακή ενότητα Αχαΐας) ο Δήμος Πατρέων, ο Δήμος Καλαβρύτων και ο  Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Την προσπάθεια στηρίζουν για την ώρα οι χορηγοί μας, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,  Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.- IDEAL, ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ GROUP, PROFI AL Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ , BIORACER και ο  Ο.Λ.ΠΑ.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συνδιοργανωτές και χορηγούς, γιατί χωρίς την βοήθεια τους δεν θα ήταν δυνατόν ο Ποδηλατικός Γύρος «ΘΥΣΙΑΣ» να έχει αυτή την διάρκεια και να έχει καθιερωθεί ως ο πλέον ιστορικός, (χωρίς καμία διακοπή) ποδηλατικός αγώνας στην χώρα μας. Γίνεται προσπάθεια ακόμα για την εξεύρεση και άλλων χορηγών προκειμένου να καλυφθούν οι οικονομικές ανάγκες της διοργάνωσης.

Στους αγώνες όσον αφορά την κατηγορία Ανδρών και Εφήβων έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλα τα  σωματεία. Όσον αφορά την κατηγορία Μάστερ η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους αθλητές αρκεί να έχουν εκδώσει δελτίο αθλητικής ιδιότητας Ε.Ο.Π. ή ΠΕΠΑ για το 2018.

Ο φετινός Γύρος θα διεξαχθεί σε δύο ΕΤΑΠ :

  • 24-3-2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 15.00, στην κεντρική πλατεία της Κ. Αχαΐας θα διεξαχθεί το ΣΙΡΚΟΥΙ (Τύπου πίστας) «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», τιμής ένεκεν στον μεγάλο Πρωταθλητή μας. Στον αγώνα αυτόν θα συμμετάσχουν οι κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων- Παίδων και Γυναικών. Ένας αγώνας πολύ εντυπωσιακός αφού οι αθλητές θα προσπαθούν συνεχώς να παραμείνουν στον αγώνα, αφού σε κάθε στροφή οι τελευταίοι αθλητές βγαίνουν εκτός αγώνα.
  • 25-3-2018 ημέρα Κυριακή 41ος Αγώνας «ΘΥΣΙΑΣ»
  1. Ώρα 09.00 Κατηγορίες Μάστερ – Γυναίκες, 80ΚΜ εκκίνηση από πλατεία Γεωργίου τερματισμός Ηρώων (έναντι Ι.Μ. Αγίας Λαύρας).
  2. Ώρα 09.30 Κατηγορίες Άνδρες – Έφηβοι 100ΚΜ εκκίνηση από πλατεία Γεωργίου – Αλισός – Ροίτικα – Χαλανδρίτσα – Μάνεσι τερματισμός Ηρώων (έναντι Ι.Μ. Αγίας Λαύρας).

 

Previous Article

EuroVelo Greece: Οι ποδηλατικοί δρόμοι της Ευρώπης φτάνουν και στην Ελλάδα!

Next Article

Όσκαρ στο ποδηλατικό ντοκιμαντέρ για το ντόπινγκ, “Icarus”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια