Το 5ο Molyvos Urban MTB βάζει για τα καλά τη Λέσβο στο παγκόσμιο καλεντάρι MTB!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Molyvos URBAN MTB

Η μικρή αρχή έγινε το καλοκαίρι του 2017, όταν στην 4η κατά σειρά διοργάνωση των αγώνων Molyvos Urban MTB στον Μόλυβο συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι μεγαλύτεροι  Έλληνες αθλητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας, που έχουν προσφέρει στη χώρα μας σημαντικές διακρίσεις. Φέτος, το 5ο Molyvos Urban MTB βρίσκεται κι επίσημα στο καλεντάρι της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) με δύο αγώνες, στους οποίους οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μαζέψουν βαθμούς για την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020!

 

Ο επί πολλά χρόνια Βαλκανιονίκης, Πρωταθλητής Ελλάδας από το 2015 έως το 2017 και με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Ρίο Δημήτρης Αντωνιάδης επιστρέφει στον Μόλυβο ένα χρόνο μετά την νικηφόρα συμμετοχή του στους αγώνες, μαζί με την Πρωταθλήτρια Ελλάδας Βαρβάρα Φασόη, τον Πρωταθλητή Ελλάδας Εφήβων το 2017 Ηλία Τσοτουρκτσίδη και επί 14 συνεχή έτη Πρωταθλητή Ελλάδας, Βαλκανιονίκη, παγκόσμιο πρωταθλητή στο ΜΤΒ Marathon 2012 και με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 Περικλή Ηλία και άλλους αθλητές της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας.

 

Απέναντί τους σύσωμη η Εθνική Ομάδα της Τουρκίας άλλα και σπουδαίοι αθλητές από Ρωσία (όπως η Πρωταθλήτρια Ρωσίας το 2017 Εkaterina Anoshina), Πολωνία, Σερβία και άλλες χώρες!

 

Το Molyvos Urban MTB, μπαίνει, έτσι, για τα καλά στον χάρτη των σημαντικότερων αγώνων ορεινής ποδηλασίας, με διεθνές ενδιαφέρον, υποσχόμενο μια ακόμη πιο δυναμική και γεμάτη αδρεναλίνη συνέχεια!

 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων και των παράλληλων δράσεων στο www.molyvosmtb.com

 

Το 5o Molyvos Urban MTB πραγματοποιείται με την σημαντική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής  της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των υπόλοιπων Φορέων που η διοργάνωση έχει στεφθεί υπό την αιγίδα τους,  χορηγών και υποστηρικτών.

Previous Article

DH World Cup- Δυο Γάλλοι άλωσαν το Fort William!

Next Article

Πώς ένα tweet έδωσε κίνητρο σε έναν ποδηλάτη να συνεχίσει την προσπάθεια του!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια