Πώς ένα tweet έδωσε κίνητρο σε έναν ποδηλάτη να συνεχίσει την προσπάθεια του!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
κίνητρο για ποδηλασία

Στις 27 Μαΐου, ο χρήστης του twitter Steve James, χρειάστηκε λίγο κίνητρο στη ζωή του και το twitter ήταν εκεί για να του το προσφέρει! Διανύοντας μία απόσταση περίπου 20 χλμ με το ποδήλατο, ο James έγραψε στο twitter ότι αισθάνονταν «κομμάτια» και αναζητούσε μία λύση για να επανέλθει γρήγορα.

 

Το tweet του James ξεπέρασε τα 2000 likes και τα 900 σχόλια από followers του αλλά και από μέλη της ποδηλατικής κοινότητας. Οι περισσότερες απαντήσεις βέβαια τόνιζαν ότι δεν υπάρχει γρήγορη λύση για να επανέλθεις, όμως πρόσφεραν σημαντικές συμβουλές στον James.

Η  προπονήτρια ποδηλασίας και αντιπρόεδρος του Century Road Club Association, Tara Parsons, αναφέρει πως δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος να επανέλθεις σε φόρμα. Χρειάζεται αφοσίωση! Επίσης τονίζει πως ο James (αλλά και κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στη θέση του James) πρέπει να έχει ρεαλιστικούς στόχους και να μη το παρακάνει. Η αύξηση του χιλιομετρικού ορίου δεν θα πρέπει κάθε φορά να ξεπερνά το 50% της προηγούμενης φοράς. Επιπλέον καλό θα ήταν να σπάμε μία μεγάλη διαδρομή, σε δύο μικρότερες. Η αντοχή πρέπει να χτίζεται σταδιακά προκειμένου να αποφευχθούν οι τραυματισμοί.

Εκτός όμως από συμβουλές, ο James έλαβε και πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα.

 

Την επόμενη μέρα, ο James δημοσίευσε στο Strava ότι έκανε διαδρομή 23 χλμ και πως σκοπεύει να συνεχίσει να προσπαθεί.

Είναι ωραίο να βλέπουμε τέτοιες κινήσεις από την ποδηλατική κοινότητα, δεν συμφωνείτε;

Previous Article

Το 5ο Molyvos Urban MTB βάζει για τα καλά τη Λέσβο στο παγκόσμιο καλεντάρι MTB!

Next Article

Ζέστη, σκόνη, ιδρώτας! «Loggers Land» Full Race report!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια