Δωρεά πλαισίων από την Scott, για βοήθεια του Paul Basagoitia ‪#‎irideforpaul‬

Author: Χωρίς σχόλια Share:
paul basagoitia

Κατά την διάρκεια του Red Bull Rampage, ο Paul Basagoitia είχε μια πολύ άσχημη πτώση, κατά τη διάρκεια ενός εκπληκτικού run, η οποία όμως τον οδήγησε στο νοσοκομείο με αρκετά τραύματα τα οποία τον έχουν ακινητοποιήσει εδώ και καιρό.

Μετά από τις πρώτες κιόλας ημέρες, δημιουργήθηκε το κίνημα #irideforpaul, όπου ο κόσμος μπορούσε με την scott gambler team frame
οικονομική του βοήθεια να βοηθήσει τον Paul στην κάλυψη των εξόδων για την νοσηλεία του. Σε αυτή την ενέργεια συμμετείχαν πάρα πολλοί. Από γνωστούς αναβάτες-φίλους του, εταιρίες -σπόνσορες- του,
αλλά και εταιρίες που απλά είδαν έναν άνθρωπο να είναι σε ανάγκη. Μια από αυτές τις εταιρίες είναι και η Scott, η οποία σε συνεγασία με τον οργανισμό Road 2 Recovery, δημιούργησαν μια κλήρωση, όπου ο απλός κόσμος μπορεί να προσφέρει την οικονoμική του βοήθεια στον Paul, με την μορφή λαχνών για 6 πλαίσια ποδηλάτων βουνού της εταιρίας.

Τα ποδήλατα που θα κληρώσει η Scott, είναι τα: NINO SCHURTER SPARK 700 RC (με το οποίο αγωνίστηκε ο Nino Schurter στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Hafjell, το 2014), SCOTT VOLTAGE FR, SCOTT GAMBLER πράσινο, SCOTT GAMBLER κόκκινο, SCOTT GAMBLER TEAM GRAPHICS και SCOTT GAMBLER GSTAAD-SCOTT World Cup DH replica.

Η κίνηση της Scott να χαρίσει 6 πλαίσια, ως αφορμή για να βοηθήσει ο κόσμος τoν Paul Basagoitia είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία στο πνεύμα των ημερών!Ο κάθε λαχνός κοστίζει 10$, ενώ με 50$ συμμετέχετε με 6 λαχνούς στην κλήρωση. 

Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε σε ταχεία και πλήρη ανάρρωση του.

 

Previous Article

Κεραμικά ρουλεμάν στους τροχούς; Απαραίτητα ή όχι;

Next Article

Το ποδήλατο είναι περιπέτεια και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Ταξίδι στο Kazbegi του Καυκάσου. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια